291 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (16)
Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Japonsko
Boli ste už na Slovensku na baseballe? My teda nie a o to viac nás prekvapilo že v Japonsku je tento šport absolútnym hitom :-D Disciplinovanosť fan…
Môžeš precestovať aj celý svet, ale Japonsko si musíš nutne zamilovať. Japonsko je nielen najčistejšia krajina akú som…
Dramatické správy médií o hroziacom napadnutí Južnej Kórey a Japonska zo strany Severnej Kórey nás aj blí…
Tokio je fenomén ktorý vás dostane, nech čakáte čokoľvek, všetky vaše zmysly dostanú zabrať. Naša BUBO skupina…
Zdravíme všetkých domov z krásneho slnečného Japonska. Potom, ako sme zakončili 4 dní v Tokyu sme nasadli do rýchlovlaku…
Asi sa spamätávam dlhšie ako som si myslela. niečo na tom Japonsku je čo človeka chytí, ale neviem to presne popísať, spracovávam…
Južná Kórea, Japonsko august 2011 Pred dvoma dňami sme sa vrátili z cesty.Obavy mali príchuť zo všetkého nepoznaného t.j…
Za pár dní v Tokiu a mám pocit ako keby som tu bol týždne, mesiace ba roky, žiadne mesto nie je tak rozmanité, bláznivé,…
Je to smutné, že vždy keď som niekomu na Slovensku povedal, že sa chystám opäť do Tokia, každý sa obával, či sa nevrátim ožiaren…
Japonci sú dokonalí. Musia byť, lebo nevedia improvizovať. Byť dokonalý je najjednoduchšie tvrdia Japonci (a sú zo svojej dokonalosti…
Na stránke k zájazdu Južná Kórea-Japonsko požiadal niekto o názor tých, čo sa vrátili odtiaľ 23. júna. Zrejme ho…
Japonsko je úžasné: Žiadne odpadky; pivo OK: A okrem toho veľa zážitkov: Len tá klávesnica štrajkuje; a nie a nie sa naučiť po…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -