291 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (21)
Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Japonsko
Je ráno 7.45 a krajina Vychádzajúceho slnka sa prebúdza do kľudnej slnečnej nedele. Naša skupina práve odišla na letisko…
.. a aj nás predposledný deň. Zajtra, v rozhodujúci deň kedy sa rozhodne či bude champion Hakuho alebo Myjabjama /188 cm a 188kg/. Myjabjama …
Prvemu ozaki z Europy, stihlemu dvojmetrovemu Bulharovi s "umeleckym" menom Kotooshu sa dnes nedarilo. Teda ani nemohlo. Narazil na toho najlepsieho, na mojho favorita…
Pozdrav z najvyššej veže Tokya z futuristickej radnice od Kenzo Tange posielajú Bubáci. Dnes nevidíme absolútne nič, je hmla a…
Po raňajkách s hlavným menu -losos, vyrážame do Nikkó. Nehovor o kráse, ak si nevidel Nikkó, vraví sa na Honš…
Až teraz 40 minút po polnoci mám trošku času. Tak to na našich zájazdoch chodí. Pracovný čas nie je 8 hodín, v…
Už sme v Tokyo. Konečne! Na Fuji sme boli v 5 tábore vo výške 2350m a ledva sme dovideli z reštaurácie na autobus. Strašn…
Ďakujem Ľubo sanovi (japonskú gramatiku neovládam, takže neviem ako sa to píše) za vytvorenú atmosféru počas celého n…
Opäť zdravím z najjaponskejšieho zo všetkých japonských miest z Kyoto. Nádherné počasie, súťaž v kjudo a v…
Stojíme na nástupišti v Himeji a zrazu sa blížia svetlá. Kamera nestíha zaostriť. Fuuuuuuu a už je preč. Rýchlosť …
Druhá skupina priletela bez problémov. Čakal som na nich už od skorého rána. Meškali 15 minút, batožina došla komplet.…
Hlásim sa z letiska Kansai. Takže prvá skupina odletela bez problémov. Lúčenie bolo ťažké... Všetci sa však tešia…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -