71 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Ekvádor (4)
Ekvádor - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Ekvádor
Schádzame z Panamericany a prichádzame do dedinky Pujilí. Dnes je streda a to je deň, kedy sa tu koná trh. Koná sa dvakrát do t…
Z ekvádorskej dedinky Nono, ktorá sa nachádza iba 40 minút od Quito, sme sa vydali cez ranné preplnené hlavné mesto na…
Prichádzame do mesta Baños de Agua Santa, priamo pod majestátny vulkán Tungurahua. Mestečko dostalo svoje pomenovanie podľa miestneho kostol…
Koloniálne Quito, 2. najvyššie položené hlavné mesto na svete, nás všetkých očarilo. Nielen prijemným jarn…
Archeológ Francisco Valdes objavil na juhu Ekvádoru v Amazonskom pralese keramiku z obdobia približne 3300 pred naším letopočtom s…
Včera sme sa vrátili z úžasnej cesty do Južnej Ameriky. Slovami ťažko vyjadriť všetky dojmy z prírodných krás a historick…
Rýchlo povedz, čo ťa prvé napadne keď sa povie Ekvádor: Zrejme to budú najprv nejaké banány, potom možno aj rovník,…
Zdravíme všetkých z rovníku, teda skoro, sme v hlavnom meste Ekvádoru Quito. 2850 m n.m. a napriek tomu, že sme v trópoch a opálení na chodníku bol ešte pred chvíľou ľad…
Hola, amigos! Zdravím už teraz zo Žiliny, Danku, Janku, Igora, Luciu, Erika, Katku a všetkých na ceste do "teplých krajov". My štyria…
Malá krajina s veľkými prekvapeniami, malá skupina s veľkým srdcom. Tak aj takto by sa podľa mňa dalo charakterizovať naše…
Kto sa môže pochváliť tým, že jeden jediný deň bol aj na severnej pologuli, aj na južnej pologuli a zároveň aj na jej strede? No my, na…
Raňajky v Havane, obed v Paname, večera v Quite... Nikdy by som nepovedala, že tak skoro ráno bude v Havane tak rušno. Vyrazila som o 6 ranným tax…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -