91 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Fínsko (3)
Fínsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Fínsko
Pssst, mám dobrý tip. Dnes som pobehal Helsinki inak. Všetci z prístavu a od trhu plného jahôd mieria k Uspenskej katedrá…
Nebol som prvý krát v týchto krajinách, ale hneď na začiatku môjho príspevku musím vyjadriť svoju absolútnu…
Ahojte. Posielame pozdravy od Santu, Deda mráza, Mikuláša...no ako chcete. Práve sme v jeho dedinke, kde má ustajnené soby a…
Po úvodných 30 stupňoch v kaunase sme mysleli, že to je len náhoda, ale opak sa stal pravdou. Pomaly tropické horúčavy nás…
Práve sme sa vrátili z poznávacieho zájazdu Škandinávia, Laponsko. Napriek veku, chladnejšiemu počasiu sme si priniesli…
Pamätáte si kde ste ešte pred pár dňami boli? Elegantné stredoveké hradby Tallinnu, po ktorých sme sa poslušne …
Sme pri jazere Inari. "Zdá sa vám, čo tu chce táto babička, haha" začne svoje predstavovanie laponská šamanka. Je oblečená…
Naša tretia tohtoročná skupina putujúca Škandináviou zdraví na Slovensko! Je nám skvelé, práve dnes sme si…
Chcem touto cestou poďakovať CK , ale hlavne našej 1000% sprievodkyni Martine Čamekovej za skvelý zájazd Škandinávia a Pobaltie.…
Hyvää päivää! Takto sa zdravíme na tržnici s domácimi a v parku, kde nás učia hrať svoju spoločenskú hru (my sme si…
tak čo by ste dali doma za to keby ste sa mohli schladiť vo fínskom jazere a potom sa do pol jedenástej opaľovať pri teplote 22 stupňov?a to rovno pod pol…
No slnko nakoniec vyšlo a všetky fotky sa museli predsa fotiť na novo v inom svetle! Zdolali sme schody radničnej veže, dobre sme sa najedli ša…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Čína, Tibet, Nepál, India
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -