186 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (8)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Ochutnali ste niekedy slimáky? Marakéš vám tento zaujímavý zážitok ponúkne. Začína zapadať slnko, veriaci…
Aké je to jazdiť Marokom na prenajatom aute? Naša BUBO mini skupinka je už kompletná: 1 auto,2 klienti a ja.. môžeme vyraziť na naše…
Bali je pre nás synonymom dovolenky, pláže a oddychu. Možno sa väčšine pri slove Bali, ktoré pravdepodobne pochádza zo slova …
"Vieš, ako vyzerá hovienko?" Víta ma ráno náš domáci sprievodca Gede. Zdá sa mi to dosť intímna otá…
John Irwing napísal báječnú knihu: Modlitba za Owena Meanyho. Dlhšie som rozmýšľala, ako nazvať tento príspevok, ale st…
Na Malajskom polostrove je veľmi populárne používanie skratiek. V hlavnom meste Malajzie ma vítajú slovami: "Vitajte v KL (čítaj 'kej…
Malajzia je krásna krajina s unikátnou históriou a ešte zaujímavejším hlavným mestom. My v BUBO vyhľadá…
Kubánsky exilový autor Reinaldo Arenas raz povedal, že jediný rozdiel medzi totalitným a demokratickým režimom je ten, že zatiaľ čo v…
Klasicky skoro ráno nás čaká náš usmievavý šofér s naštartovaným vozidlom. Ak chcete niečo v pr…
Dnešný deň sa nám asi najviac vryje do pamäte. Skoro ráno stretávam skupinku. Zoznamujeme sa a vyrážame z mexickej mayskej…
Keď dorazili Španieli na Ostrov Slobody, boli spočiatku sklamaní. Najväčší ostrov Veľkých Antíl a žiadne zlato ani…
Naše cesty pokračujú z Havany ďalej. Najzápadnejšou provinciou je Viňales. Údolie, kde sa dopestuje že vraj najkvalitnejš…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
Grónsko a Faerské ostrovy
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Banánové republiky
viac → -
-