14 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Bol som v Indii skoro po trojročnej pauze. Niektoré veci sa zmenili k lepšiemu - vlaky prestali meškať. Naše oba nočné presuny odišli aj prišli do destinácie načas. Bol…
Keď som sa z výborného blogu o Jaipure z pera kolegu Jančiho dozvedel, že sa neďaleko hlavného mesta Rajasthanu nachádza jedna z najväčších “schodových” studní v Indii,…
“Kanada a USA Východ, čo tu už len zaujímavé uvidím.” Hovoril si jedného februárového dňa jeden sympatick…
Hong Kong máme v BUBO veľmi radi a mňa teší, že som tu tento rok už tretíkrát. Pravidelne navštevujeme aj jeho menej zná…
Hlavné mesto Thajska Bangkok je právom jedno z najobľúbenejších miest na Zemi. Ročne ho navštívia milióny ľud…
Do Nepálu sa stále teším. Hrozné cesty, ale super ľudia a nádherná príroda. Tú si poriadne užívame…
Určite už väčšina z nás videla bábkové divadlo. Je to obľúbená forma umenia a zábavy a satiry asi všade vo…
Ganga - matka všetkých riek a najposvätnejší vodný tok na Zemi. Nikdy nezabudnem, ako som ju prvý krát uzrel. Bolo…
Chcete zažiť niečo jedinečné? Poďte s BUBO na aktívnu sopku Sibayak. Indonézia je nádherná a očarujúca krajina, ktor…
Medan je hlavné mesto provincie Severná Sumatra a zároveň najväčším indonézskym mestom mimo Jávy. Práve…
Náročná ale úžasná a zážitkami nabitá expedícia Čína Tibet Nepál India, sa pomaly prehupla do druhej …
Čína je tradične krajinou čaju. To je každému jasné. Koho by ale napadlo, že si tu môže pochutnať aj na výbornej káve? Starbucks…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -