314 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (26)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Výroba saké je veľmi zaujímavou témou, no rovnako zaujímavé sú aj ďalšie dôležité fakty o tomto…
Ak poznáte naše zájazdy, určite viete, že rajskou záhradou v BUBO voláme Srí Lanku. Ak ste ju navštívili, ver…
Naše zájazdy “El clasico, Andalúzia a Gibraltar” začíname v hlavnom meste Španielska a zároveň treťom najväč…
Ak ste boli v Španielsku, slovo “tapas” vám určite nie je cudzie. A možno ani v prípade, že ste túto úžasnú…
Ako si predstavujete výstup na aktívnu sopku? Bude to nebezpečné, bude to vzrušujúce? Pred samotným výstupom sa na p…
O najväčšj práčovni v Indii zvanej Dhobi Ghat som už písal pred nedávnom, no nepochválil som sa uloveným zážitkom.…
Keby som sa vás v nejakom našom väčšom meste spýtal, či si chcete pozrieť miestnu práčovňu, asi by ste sa prekvapene opý…
Nasledujúce riadky chcem adresovať hlavne tým, ktorí s nami absolvovali zájazdy v Indonézii a zažili nášho tamoj&scaron…
V južnej časti indického Dillí sa môžte stretnúť s neičim, čo ste doteraz pravdepodobne ešte nevideli. Výnimočnosť lotosov…
Počuli ste už o indickom, presnejšie mumbaiskom fenoméne Dabbawalla? Tento systém je starý viac ako 130 rokov a vyslúžil si pozornosť…
O výbuchoch na Srí Lanke sme sa dozvedeli počas nášho ranného programu v Kandy. Nálada bola výborná, uží…
Silvester v šľapkách a tričku? Áno, aj tento zážitok sme ulovili na Srí Lanke. Už stretnutie na letisku v Kolombe predznamená…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
Grónsko a Faerské ostrovy
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Banánové republiky
viac → -
-