1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (29)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Tento cestovateľský príspevok je o charite a o hystérii s covidom. Na covid je odborník dnes každý, a t…
Už som tu ako doma. Centrum mesta je totižto položené na polostrove, a keď sa sem už dostanete, všetko je blízko a ľahko to spozná…
V Codringtonskej lagúne Barbudy hniezdi najväčšia kolónia fregatiek na západnej pologule. Je ich vyše 100 000 a to…
Patrí k Chile ako ku Slovensku Milan Rúfus. Čítal som jeho poéziu a navštívil som dva jeho domy v prímorskom…
Má presne 300m a je to druhá najvyššia veža Latinskej Ameriky a jedna z najvyšších na južnej pologuli.…
Na ďalší deň sme vyrazili skoro ráno a cez zasneženú pláň sa dostali do výšky 4320 mnm ku gejzírom Tatio. 3. najv…
Americký prezident Joe Biden dnes formálne uznal masové zabíjanie Arménov v Osmanskej ríši počas prvej svetovej…
Obedujem v reštaurácii na najvyššom bode ostrova s absolútne luxusným ambiente a celý čas sa pozer…
Kniha Motýľ bola v 80 a 90 rokoch minulého storočia v Československu hitom. Čítal ju každý, tak ako dnes každý poč…
Teraz ráno – slnko svieti priamo na raketu Ariane a ranné svetlo je úžasné. Poobede, po návrate z ostrovov Spásy, m…
Burundi má polovičnú rozlohu než Slovensko a 2x toľko obyvateľov. Burundi je presný opak Rwandy čo sa týka dnešnej vlá…
1. Najdlhšie jazero sveta 2. Druhé najhlbšie jazero sveta 3. Druhé najobjemnejšie…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -
USA - západ
viac → -
-
India, Nepál