1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (46)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Ako sa správať v najnebezpečnejšom meste sveta? Nerátam vojnové zóny. Tipy, triky, čo vidieť; ako ušetriť tak, aby ste prežili? Prekliknite sa aj na môj komplexný článok…
Venezuela. Romanticky, názov v preklade znamená Malé Benátky, a nám evokuje diaľavy, vysoké vodopády, prastaré…
Každý dom na Špicbergoch ma nezávislé kúrenie, šnúra trčí z domu a smeruje k autu. V nárazníku maj…
Hlavné mesto Republiky Kongo je značne dôležitým mestom. Brazzaville bolo hlavným mestom Francúzskej Rovníkovej Afriky (Afrique …
Čad má okolo 9 miliónov obyvateľov, čo nie je veľa a viac ako 100 etnických skupín. Čad je tiež piatou najväčšou africkou…
Toto je moja desiata návšteva Juhoafrickej republiky. Naši sprievodcovia ako Martin Karniš či Stana Ciganek prešli JAR každý 50 ráz či viac. No ja som tu bol pred nimi …
Nevyspytateľné “Portugalské Kongo”, peklo na zemi. Cabinda. Veľká neznáma, a ak ju aj cestovatelia prejdú, tak Cabindu iba…
Ďalším mojim zdrojom informácii je Narcis, ktorý sa vôbec nespráva narcisticky. Je to malý Katalánec vo vyš…
Cyklón Idai odznel iba nedávno a napáchal najhoršie škody za posledných 100 rokov a dnes sa ženie na Mozambik ďalš…
Ako si Indovia predstavujú raj? Chcú sa reinkarnovať a v ďalšom živote sa narodiť na Mauríciuse. Vraj tu je iba 52% hinduistov, no ja sa tu…
Réunion, dobrodružný ostrov v Indickom oceáne. Prilietame, pod nami bolo dlhé hodiny iba more a more a more. Tento ostrov je naozaj ďaleko,…
Seychely. Ihrisko pre bohatých a krásnych. Ostrov v Indickom oceáne. Teda ostrovy, 115 ostrovov. Moc o nich nevieme, presne toľko koľko vieme o…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
New York podľa BUBO
viac → -
Gruzínsko – cesta za vínom
viac → -
-
-
Kanada - veľký okruh
viac → -