1368 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (46)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Najnebezpečnejšie mesto sveta

15

08:54

jún

2019

Venezuela Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ako sa správať v najnebezpečnejšom meste sveta? Nerátam vojnové zóny. Tipy, triky, čo vidieť; ako ušetriť tak, aby ste prežili? Prekliknite sa aj na môj komplexný článok…

Pravda o Venezuele

14

07:52

jún

2019

Venezuela Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Venezuela. Romanticky, názov v preklade znamená Malé Benátky, a nám evokuje diaľavy, vysoké vodopády, prastaré…

Špicbergy v zime

18

17:10

máj

2019

Arktída Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta Špicbergy Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta Nórsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Každý dom na Špicbergoch ma nezávislé kúrenie, šnúra trčí z domu a smeruje k autu. V nárazníku maj…

Brazzaville - kompletná prehliadka mesta

12

07:46

máj

2019

Kongo Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Hlavné mesto Republiky Kongo je značne dôležitým mestom. Brazzaville bolo hlavným mestom Francúzskej Rovníkovej Afriky (Afrique …

Čad- najrôznorodejšia krajina sveta

08

08:25

máj

2019

Čad Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Čad má okolo 9 miliónov obyvateľov, čo nie je veľa a viac ako 100 etnických skupín. Čad je tiež piatou najväčšou africkou…

Big Five - zážitky z  Juhoafrickej republiky

07

06:58

máj

2019

Juhoafrická republika Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Toto je moja desiata návšteva Juhoafrickej republiky. Naši sprievodcovia ako Martin Karniš či Stana Ciganek prešli JAR každý 50 ráz či viac. No ja som tu bol pred nimi …

Prešli sme Portugalské KONGO

06

10:51

máj

2019

Angola Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Nevyspytateľné “Portugalské Kongo”, peklo na zemi. Cabinda. Veľká neznáma, a ak ju aj cestovatelia prejdú, tak Cabindu iba…

Kde sú a kde nie dobré baby

01

18:41

máj

2019

Východný Timor Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ďalším mojim zdrojom informácii je Narcis, ktorý sa vôbec nespráva narcisticky. Je to malý Katalánec vo vyš…

Boa noite, Mozambique

29

04:59

apr

2019

Mozambik Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Cyklón Idai odznel iba nedávno a napáchal najhoršie škody za posledných 100 rokov a dnes sa ženie na Mozambik ďalš…

Maurícius, brána k luxusnej dovolenke - tipy a triky

27

17:24

apr

2019

Maurícius Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ako si Indovia predstavujú raj? Chcú sa reinkarnovať a v ďalšom živote sa narodiť na Mauríciuse. Vraj tu je iba 52% hinduistov, no ja sa tu…

Prežil som Réunion

27

17:08

apr

2019

Réunion, dobrodružný ostrov v Indickom oceáne. Prilietame, pod nami bolo dlhé hodiny iba more a more a more. Tento ostrov je naozaj ďaleko,…

Lamborgini medzi dovolenkami

25

13:43

apr

2019

Seychelské ostrovy Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Seychely. Ihrisko pre bohatých a krásnych. Ostrov v Indickom oceáne. Teda ostrovy, 115 ostrovov. Moc o nich nevieme, presne toľko koľko vieme o…