1367 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (52)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
V roku 2006 premenovali Leninov štít vysoký 7 134 metrov, na Štít Abú Alího Ibn Síná. Nový ná…
Vysvetlenie pojmov: Severná Amerika (565 mil. obyvateľov) Južná Amerika (420 mil. obyvateľov) Stredná Amerika (46 mil. obyvateľov) Latinská Amerika (640 mil.…
Všetko čo potrebujete vedieť o návšteve kanála. Panamský kanálNajúžasnejšie stavebné dielo, čo kedy ľudsk…
Turizmus dnes a zajtra. Panama City. Vždy keď navštevujem novú krajinu, nové mesto, mám akúsi predstavu, no skutočnosť je nakoniec in…
Karibu – vitajte v raji – píšem vo svojom prvom príspevku z Komorských ostrovov. V mnohých rozvojových krajin…
Komorské jedlo je mixom východoafrických dusených jedál z koreninových rastlín a jedál Indického oce…
Krajina je silne moslimská, omnoho viac než Zanzibar či Madagaskar. Je to zvláštne a exotické na prvý pohľad. Ženy chodia väč…
4 Komorské ostrovy sú roztrúsené na južnej pologuli v Indickom oceáne severne od Madagaskaru. Čo by Vás zaujímalo?…
Po tom ako som prešiel dokola najväčší z Komorských ostrovov musím povedať, že toto je prírodný raj. Vysoké…
Afrika je čarovná, najlepšie si tu oddýchnem. Nič tu neplatí a tak sa naozaj nemusíte o nič starať, nepomôže vám to.…
Rád by som vyrazil za mesto. No nikto ma nechce vziať. Už 20 či 30 km za mestom je veľká šanca že Vás prepadnú . Rád by som…
Po obede vyrazíme na hlavnú misiu a tou je očkovanie proti obrne – Poliomyelititide. Obrnu nevieme liečiť, ale vieme jej očkovaním predí…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
USA - západ