1367 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (52)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Pík Lenina

07

17:18

apr

2018

Kirgizsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

V roku 2006 premenovali Leninov štít vysoký 7 134 metrov, na Štít Abú Alího Ibn Síná. Nový ná…

Južná, Stredná a Latinská Amerika

04

05:23

apr

2018

Panama Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Vysvetlenie pojmov: Severná Amerika (565 mil. obyvateľov) Južná Amerika (420 mil. obyvateľov) Stredná Amerika (46 mil. obyvateľov) Latinská Amerika (640 mil.…

Panamský kanál - prehliadka

02

15:59

apr

2018

Všetko čo potrebujete vedieť o návšteve kanála. Panamský kanálNajúžasnejšie stavebné dielo, čo kedy ľudsk…

Panama City očami BUBO

30

19:21

mar

2018

Turizmus dnes a zajtra. Panama City. Vždy keď navštevujem novú krajinu, nové mesto, mám akúsi predstavu, no skutočnosť je nakoniec in…

Komory - nádherné, čisté pláže

19

10:48

mar

2018

Komorské ostrovy Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Karibu – vitajte v raji – píšem vo svojom prvom príspevku z Komorských ostrovov. V mnohých rozvojových krajin…

Jedlo - Komory

18

16:31

mar

2018

Komorské jedlo je mixom východoafrických dusených jedál z koreninových rastlín a jedál Indického oce…

Moslimská krajina so silným právom žien

17

12:34

mar

2018

Krajina je silne moslimská, omnoho viac než Zanzibar či Madagaskar. Je to zvláštne a exotické na prvý pohľad. Ženy chodia väč…

Chudobní ľudia, ktorí majú všetko

16

09:04

mar

2018

4 Komorské ostrovy sú roztrúsené na južnej pologuli v Indickom oceáne severne od Madagaskaru. Čo by Vás zaujímalo?…

Grande Comore, prírodný raj – politické peklo

15

05:50

mar

2018

Po tom ako som prešiel dokola najväčší z Komorských ostrovov musím povedať, že toto je prírodný raj. Vysoké…

Sme v Jube

14

17:53

mar

2018

Južný Sudán Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Afrika je čarovná, najlepšie si tu oddýchnem. Nič tu neplatí a tak sa naozaj nemusíte o nič starať, nepomôže vám to.…

Juba

14

09:33

mar

2018

Rád by som vyrazil za mesto. No nikto ma nechce vziať. Už 20 či 30 km za mestom je veľká šanca že Vás prepadnú . Rád by som…

Očkovanie v Južnom Sudáne

13

16:09

mar

2018

Po obede vyrazíme na hlavnú misiu a tou je očkovanie proti obrne – Poliomyelititide. Obrnu nevieme liečiť, ale vieme jej očkovaním predí…