1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (84)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Ghana je ďalšou krajinou, ktorú chcem spoznať. Prejsť z juhu na sever a zo západu na východ. Nachádzam sa v strede sveta na…
Chcem dnes vzdať hold všetkým polárnikom. Dnes je totižto sto rokov odo dňa kedy na južnom póle stanula noha človeka. Bola to Nórska v…
Opäť máme v BUBO novú cestu. Po stopach slavnych cestovatelov, po stopach pramena Nilu. Dlho sme ju pripravovali, prvých klientov sme sem…
Vyzeram ako idi Amin, {prezident Ugandy 71-79} mam napuchnute lave oko a skoro nevidim, ale mam super naladu. Vsetci sme sa teraz na obed stretli na terase izby cislo 1…
Ked som teraz za 2 hodiny nevidel 200 hrochov tak ani jedneho. Je to moj rekord. Plavba po kanale Kazinga je svetovym unikatom. uzasnym zazitkom, ktory zasiahne aj…
Sedim na terase svojej izby v Mwaya lodge, popijam gin tonic a dole podo mnou, tam kde vyteka z Edwardovho jazera prirodny kanal Kazinga sa deju veci. 60 byvolov, ktore…
Gorily v hmle. Kde sa odohraval tento pribeh? Kde je horska lodge Dian Fossey, ktora pre zachranu horskych goril urobila najviac? Kde zije najvacsia gorila na svete? Na…
Josef Kabila, prezident Demokratickej republiky Kongo. Dnes som stál k nemu na dosah! K O N G O: opat sa mi to podarilo. Vsetci klienti do jedneho boli so mnou.…
Kivu vo Východoafrickej priekopovej prepadline na hraniciach Konžskej demokratickej republiky s Rwandou je súčasťou Veľkých jazier. Dnes som sa…
Ako to vyzera v domorodej krcme v Kamembe, na hraniciach s Kongom, ked objednate celej krcme pivo? Ako spievaju Rwandania "Nad Tatrou sa blyska?" Kamebe je viac indistri…
Rano na mountainbikoch cez kopceky a sytozelene cajove plantaze do fabriky. Rwandsky caj pestovany vo vyske 1800m je lepsi nez ine caje z Afriky, je to specialita, cosi…
Sklamem Vás. Už iba tým, že píšem každý deň. Takže viete že toto expedíciou nazývať nemôžeme. Rwandu s…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing