1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (87)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Vidieť pápeža je vždy veľký zážitok, vidieť ho na 5 metrov ešte väčší. Videl som takto Jána Pavla II (a dnes som…
Taliansko intenzívne! Veni vidi vici. Nič nenechávame na náhode. Za posledný mesiac BUBO po Taliansku zrealizovalo 4 cesty. Snažíme sa…
Zacali sme na Ground Zero kde sme sa striedali s Obamom ( usa oslavuju zabitie UBL -atakuto skratku zacali pouzivat), nasledne Socha Slobody, Wall str, obed na mieste…
Stovky ludi sa kruti v divom tranze, exoticka hudba v pravidelnom rytme, omamna vona, mysticka atmosfera, ktora ide naplno a stale graduje. Je to vobec mozne? Ano v…
Zdravim z hotela Oberoi. Na tomto firemnom vylete mame na Indiu malo casu a tak ideme naplno. S tisickami putnikov v turbanoch sme jedli na zemi chramu, v tradicnych…
Florida je v tomto obdobi dobrym napadom. Rozdiel teplot oproti Slovensku je 35 stupnov, pomarance prave dozrievaju, vsade kvitnu kvety, neprsi. Odporucam muzeum…
Zdravim z viedenskeho letiska na ceste do Londyna a nasledne na Floridu. Floridu sme za posledne 3 mesiace presli 3 sprievodcovia a ja idem vyslovene po programe …
Cestovatelsky festival je za nami. Bol to narocny vikend, ale uzasny. Dakujem za Vasu navstevu. Zaverecnu spravu a vyhodnotenie najdete TU: http://www.cameraslovakia.sk…
Dnes si Stredoafrická republika pripomína 50 výročie nezávislosti. Nie je to veselá oslava. CAR je krajina, ktorá je jednou z…
Ahoj, salám. Dnes sneh, včera ešte +39 stupňov. Práve sme doleteli z Chadu kde sme prekrižovali BET a hlavne pusť Ennedi. Všetci sme živ…
Najväčšie mesto severu. Faya-Largeau bolo hlavným mestom regiónu Bourkou-Ennedi-Tibesti. Teraz sa nachádza v regióne Borkou, ktor…
Moj prvy prispevok z iPadu. Nebol som tu iba den a uz je tu tolko prispevkov. Vcera sme teda dobehli maraton ktory o sebe hovori ze je najvacsi na svete a ze je…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing