1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (87)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Za pápežom do Vatikánu

25

00:48

jún

2011

Taliansko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta Vatikán Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Vidieť pápeža je vždy veľký zážitok, vidieť ho na 5 metrov ešte väčší. Videl som takto Jána Pavla II (a dnes som…

Taliansko s BUBO

23

01:38

jún

2011

Taliansko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Taliansko intenzívne! Veni vidi vici. Nič nenechávame na náhode. Za posledný mesiac BUBO po Taliansku zrealizovalo 4 cesty. Snažíme sa…

Inšpekčna cesta do New Yorku

11

15:17

máj

2011

USA Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zacali sme na Ground Zero kde sme sa striedali s Obamom ( usa oslavuju zabitie UBL -atakuto skratku zacali pouzivat), nasledne Socha Slobody, Wall str, obed na mieste…

Luxusna India -2011

08

06:50

mar

2011

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Stovky ludi sa kruti v divom tranze, exoticka hudba v pravidelnom rytme, omamna vona, mysticka atmosfera, ktora ide naplno a stale graduje. Je to vobec mozne? Ano v…

chcete zazit najluxusnejsiu cestu Indiou a nenudit sa?

03

19:08

mar

2011

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zdravim z hotela Oberoi. Na tomto firemnom vylete mame na Indiu malo casu a tak ideme naplno. S tisickami putnikov v turbanoch sme jedli na zemi chramu, v tradicnych…

Netradicne tipy Floridy

28

18:55

feb

2011

Florida je v tomto obdobi dobrym napadom. Rozdiel teplot oproti Slovensku je 35 stupnov, pomarance prave dozrievaju, vsade kvitnu kvety, neprsi. Odporucam muzeum…

Florida pre deti

19

17:47

feb

2011

Zdravim z viedenskeho letiska na ceste do Londyna a nasledne na Floridu. Floridu sme za posledne 3 mesiace presli 3 sprievodcovia a ja idem vyslovene po programe …

cestovatelske plany

25

17:37

jan

2011

Cestovatelsky festival je za nami. Bol to narocny vikend, ale uzasny. Dakujem za Vasu navstevu. Zaverecnu spravu a vyhodnotenie najdete TU: http://www.cameraslovakia.sk…

50 vyrocie Stredoafrickej republiky

01

15:40

dec

2010

Stredoafrická republika Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Dnes si Stredoafrická republika pripomína 50 výročie nezávislosti. Nie je to veselá oslava. CAR je krajina, ktorá je jednou z…

Čad - cestopis - živí a zdraví -  v Čade zopár rokov pred ostatnými

27

18:06

nov

2010

Čad Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ahoj, salám. Dnes sneh, včera ešte +39 stupňov. Práve sme doleteli z Chadu kde sme prekrižovali BET a hlavne pusť Ennedi. Všetci sme živ…

Škorpióny vo Faya Largeua

17

13:10

nov

2010

Čad Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Najväčšie mesto severu. Faya-Largeau bolo hlavným mestom regiónu Bourkou-Ennedi-Tibesti. Teraz sa nachádza v regióne Borkou, ktor…

Zamyslenie nad nesmrtelnostou chrusta

09

08:12

nov

2010

Moj prvy prispevok z iPadu. Nebol som tu iba den a uz je tu tolko prispevkov. Vcera sme teda dobehli maraton ktory o sebe hovori ze je najvacsi na svete a ze je…