1367 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (18)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Slovenský, rakúsky či maďarský chlieb? Alebo francúzska bageta, arabská pita, či afganský nan? Brazilský Pao de…
Primitivo je v USA a na celom svete známe ako Zinfandel. Pôvodom je z Chorvátska, kde sa prvýkrát nazývalo Tribidrag alebo Crlenak Kaštelanski.Víno dozrieva neskoro,…
To, čo bolo kedysi z núdze cnosť, je dnes kulinárskym hitom. Cestoviny z celozrnnej múky a bez vajec, polenta, divoký &scaron…
Burrata, Taralli, Gellato, Frisella, Panzerotto, Focacciu Barese Čo ochutnať na juhu Talianska okrem skvelej zmrzliny gellato?Taralli sú malé kú…
Ak navštíviť čo len jediné mesto, tak by to v Apúlii malo byť práve toto. Je neuveriteľné, že takéto čosi e&scaron…
Šoféroval som v Toskánsku, na Amalfi, tri krát som prešiel okolo ostrovov Sicília a Sardínia. Posledne to bol juh Talianska. Tu sú tipy a rady, ako šoférovať bezpečne…
Nájdete ich iba v Apúlii (Púglia) a mali by ste si raz na túto skúsenosť našetriť. Masseria je totižto origin…
17. november je mojím najväčším sviatkom. Ako študent som bol účastný na vybojovaní si slobody. V …
Aktuálna fotografia z Kábulského letiska hovorí: „Islamský emirát Afganistanu hľadá mierové a …
„Tieto nové luxusné bytovky stavá Kaddáfí“ dozvedám sa, keď prechádzam krížom cez Tripolis, hlavn…
Ideálne, ak si rady vezmete od niekoho, komu veríte. Musí viesť seriózny život, ideálne, mať deti, zázemie. Ide o to, že…
Babylon, Samarra, Ninive, Ašur, Ur, Uruk, Lagaš a Kiš sú iba časťou pamiatok Mezopotámie.Ktoré sú najväčšie…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Kanada - veľký okruh
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál