1367 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (64)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Raj Ameriky. Takto sa prezentujú Americké Panenské Ostrovy. Prichádzame rýchlotrajektom z ostrova Tortola a hlavného mesta…
Pokojne večeriame v reštaurácii na ostrove Norman. Všetko na ostrove sa nesie v pirátskom duchu. Toto je ten posledný ostrovček k…
Je 6.57 ráno a ja si nalievam colu s limetkou a rum. Oslavujem. Mišku s malou som práve naložil na trajekt Svätý Tomáš a…
Vyťahujeme plachty a sailujeme cez nedozerné tropické more. Našim cieľom je dať si najlepšieho homára sveta. Tak ako poznáte…
Ráno opúšťame Saba Rock a obchádzame Prickly Pear Island. Sme v zátoke s obrovitánskymi jachtami a aj najväčšia…
Jay Z a Beonce oslavujú Silvenstra v Karibiku. Áno najlepší Silvester je v New Yorku či Rio je Janeiro, Londýne a Bratislave. No…
Všetkým cestovateľom prajem pokojné Vianoce, pohodu, lásku a šťastné cesty. V roku 2017 sa vidíme vo viac než 190 krajinách celého sveta. Ahoj!
Viete si predstaviť, že čo konkrétne budete študovať, že to rozhodnú starší členovia rodiny? U nás sa deti bránia pokiaľ…
Pristávam v Havane na jednej zo svojich prvých ciest po Ostrove Slobody. Kapitán Air France hlási “Čas v Havane 18.30” Po vyst…
Aký je rozdiel medzi Flámom a batériou? Batéria ma pozitívnu stranu. Toto si o Flámoch myslia Holanďania. Ak chceme pochopiť…
Čo o ňom vieme? Brussel vládne Európe a Flámy sa hádajú s Valónmi. Poznáte nejakého známeho Belgičana?…
Aj takto by sa dala nazvať cesta Beneluxom. Holanďania obchodovali s čokoládovými bôbami od 17 stročia, cez ich ruky prechádzali tie najlep…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
USA - západ
viac → -
Vietnam zo severu na juh