Cestovať do Bangladéšu s BUBO?

Cestovať do Bangladéšu s BUBO? Skvelá krajina, skvelé zážitky

Ako účastník skupiny „Naši-naši“, „Bubáci“, „Bubákovia“ a „Bubáky“ by som sa chcela pripojiť k Alicinej reakcii (sama by som to krajšie nepomenovala a nenapísala, ďakujem Alicka) a poďakovať všetkým v CK BUBO, Macke Fiťkovej, Peťovi Blažekovi a samozrejme aj ostatným účastníkom zájazdu Barma–Bangladéš-Bengálsko za úžasnú a bezproblémovú organizáciu a priebeh zájazdu, proste sme si to na 100% užili... ĎAKUJEM. Poďakovanie si nemej zaslúžia miestni sprievodcovia a všetci milí ľudkovia, ktorých sme mali možnosť a česť stretnúť cestou a ktorí nás tak veľmi srdečne prijali vo svojej krajine... ĎAKUJEM... Prajem veľa úspechov, nech sa Vám všetkým moc darí...

K

Ázia  

Bhután, Bangladéš, India

náročnosť

13 dní

Trvanie

4690
K

Ázia  

Bangladéš, India

náročnosť

9 dní

Trvanie

3665
K

Ázia  

Bangladéš, India

náročnosť

12 dní

Trvanie

3795
Ľuboš Fellner: Zamiloval som sa a musel som ísť
Blog

Blog Ľuboš Fellner: Zamiloval som sa a musel som ísť

Hovorí, že nemá čas na lobing a klubové stretnutia považuje za zabitý čas. A predsa – na začiatku leta sa zúčastnil na akcii najexkluzívnejšieho…

Mária Stańczyková 14 min. čítania
Americký príbeh: 250 rokov krajiny, ktorá zmenila pravidlá hry
Blog

Blog Americký príbeh: 250 rokov krajiny, ktorá zmenila pravidlá hry

Veľkú časť dnešnej Ameriky našli ľudia, ktorí hľadali čosi úplne iné. Skratku do Ázie, rieku cez celý kontinent, mestá zo zlata. Prevedieme vás…

Ivan Zich 33 min. čítania
Island, ako ho nepoznáte
Blog

Blog Island, ako ho nepoznáte

Každý rok prichádzajú na Island takmer dva milióny návštevníkov, do krajiny, kde žije ani nie štyristo tisíc ľudí. Väčšina z nich si so sebou…

Terézia Sabóová 32 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: