Cestovať do Bangladéšu s BUBO?

Cestovať do Bangladéšu s BUBO? Skvelá krajina, skvelé zážitky

Ako účastník skupiny „Naši-naši“, „Bubáci“, „Bubákovia“ a „Bubáky“ by som sa chcela pripojiť k Alicinej reakcii (sama by som to krajšie nepomenovala a nenapísala, ďakujem Alicka) a poďakovať všetkým v CK BUBO, Macke Fiťkovej, Peťovi Blažekovi a samozrejme aj ostatným účastníkom zájazdu Barma–Bangladéš-Bengálsko za úžasnú a bezproblémovú organizáciu a priebeh zájazdu, proste sme si to na 100% užili... ĎAKUJEM. Poďakovanie si nemej zaslúžia miestni sprievodcovia a všetci milí ľudkovia, ktorých sme mali možnosť a česť stretnúť cestou a ktorí nás tak veľmi srdečne prijali vo svojej krajine... ĎAKUJEM... Prajem veľa úspechov, nech sa Vám všetkým moc darí...

K

Ázia  

Bhután, Bangladéš, India

náročnosť

13 dní

Trvanie

3397 4590€
K

Ázia  

Bangladéš, India

náročnosť

9 dní

Trvanie

2443 3702€
K

Ázia  

Bangladéš, India

náročnosť

12 dní

Trvanie

2764 3685€
Jün-nan - čínska láska na prvý pohľad
Blog

Blog Jün-nan - čínska láska na prvý pohľad

Bola to láska na prvý pohľad. Čakal som veľa, dostal som viac. „Však toto vôbec nie je Čína,“ hovoril som si. Fascinujúci Jün-nan bol po stáročia…

Ľuboš Fellner 31 min. čítania
Chengdu - brokátové mesto, domov pánd a pikantnej kuchyne
Chengdu

Chengdu Chengdu - brokátové mesto, domov pánd a pikantnej kuchyne

Brokátové mesto, Ibištekové mesto alebo Korytnačie mesto. Toto je len zopár mien pre Chengdu, jedno z najzaujímavejších miest Ríše Stredu. Kolíska…

Tomáš Horňák 23 min. čítania
Peking - prehliadka za tri dni a ochutnávka najlepšej kačky
Peking

Peking Peking - prehliadka za tri dni a ochutnávka najlepšej kačky

Druhá najľudnatejšia krajina sveta, komunizmus s kapitalistickou tvárou a jeho hlavné mesto - druhá najväčšia metropola Číny - Beijing alebo po…

Marek Kovár 39 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: