Nové michelinské hviezdy

Nové michelinské hviezdy

V BUBO milujeme Taliansko aj taliansku kuchyňu a preto nás vždy potešia novinky zo sveta talianskej gastronómie, ideálne, ak sa to spojí aj s luxusom. Každý dobrý šéfkuchár má sen získať legendárne a prestížne ocenenie, michelinskú hviezdu. Minulý rok na jeseň k nim pribudlo ďalších tridsať šesť, takže v Taliansku sa môže týmto ocenením pochváliť už 378 reštaurácií. Dve reštaurácie už jednu hviezdu mali a tridsať štyri získalo svoju prvú! Medzi čerstvých nováčikov patria tieto reštaurácie:

Dve hviezdy:


Tre Olivi - Chef Giovanni Solofra - Paestum SA
Krèsios - Chef Giuseppe Iannotti - Telese BN

Jedna hviezda:

Osteria Acquarol - Chef Alessandro Bellingeri - Appiano sulla Strada del Vino/San Michele BZ

Octavin - Chef Luca Fracassi - Arezzo AR
Somu - Chef Salvatore Camedda -  Arzachena / Baia Sardinia SS
San Giorgio - Chef Graziano Caccioppoli - Genova GE

Luigi Lepore - Chef Luigi Lepore - Lamezia Terme CZ
Primo Restaurant - Chef Solaika Marrocco - Lecce LE
La Favellina - Chef Federico Pettenuzzo - Malo VI
Felix Lo Basso home & restaurant - Chef Felice "Felix" Lo Basso - Milano MI
Orto by Jorg Giubbani - Chef Jorg Giubbani - Moneglia GE
ARIA - Chef Paolo Barrale - Napoli NA
Rear Restaurant - Chef Francesco Franzese - Nola NA
Bianca sul Lago by Emanuele Petrosino - Chef Emanuele Petrosino | Oggiono LC
Gagini Restaurant - Chef Mauricio Zillo - Palermo PA
L'Acciuga - Chef Marco Lagrimino - Perugia PG

Porta di Basso - Chef Domenico Cilenti - Peschici FG
Mater1apr1ma - Chef Fabio Verrelli D'Amico - Pontinia LT
L'Arcade - Chef Sergeev Nikita  - Porto San Giorgio FM
Retroscena - Chef Richard Abouzaki | Pierpaolo Ferracuti - Porto San Giorgio FM
Li Galli - Chef Savio Perna - Positano SA
Fradis Minoris - Chef Francesco Stara - Pula CA
1908 - Chef Stephan Zippl - Renon / Soprabolzano BZ
Locanda le 4 Ciacole - Chef Francesco Baldissarutti - Roverchiara VR
Hyle - Chef Antonio Biafora - San Giovanni in Fiore CS
Gusto by Sadler - Chef Giorgio Pignagnoli - San Teodoro SS
La Speranzina Restaurant & Relais - Chef Fabrizio Molteni - Sirmione BS
Contaminazioni Restaurant - Chef Giuseppe Molaro Somma Vesuviana - NA
Osteria degli Assonica - Chef Alex Manzoni | Vittorio Manzoni - Sorisole BG
Unforgettable - Chef Christian Mandura - Torino TO
Local - Chef Matteo Tagliapietra - Venezia VE
Wistèria - Chef Simone Selva - Venezia VE
Zanze XVI - Chef Stefano Vio Venezia VE
Nazionale - Chef Fabio Ingallinera | Maurizio Macario - Vernante Cuneo
Cannavacciuolo Countryside - Chef Nicola Somma - Vico Equense/Ticciano NA


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
B

Ázia   Amerika   Európa  

Taliansko, Peru, Mexiko, Jordánsko, India, Čína, Brazília


náročnosť

18 dní

Trvanie

12250 24500€
K

Európa  

Vatikán, Taliansko


náročnosť

7 dní

Trvanie

1916 2395€
Najfantastickejšie festivaly sveta
Prémiový blog

Prémiový blog Najfantastickejšie festivaly sveta

Ste už ostrieľaný cestovateľ, ktorý toho videl dosť a chce teraz svoje cesty povýšiť na iný level? Nejde totiž iba o to KAM ísť, ale aj KEDY tu byť…

Ľuboš Fellner 36 min. čítania
Florencia - pamiatky, tipy, čo vidieť
Florencia

Florencia Florencia - pamiatky, tipy, čo vidieť

Florencia - perla Talianska – krajiny výnimočných dejín, romantických miest, čarovných pláží a nezabudnuteľnej gastronómie. Práve z tejto…

Štefan Bielik 53 min. čítania
Najväčší európsky cestovateľ
Prémiový blog

Prémiový blog Najväčší európsky cestovateľ

Bol, či nebol v Číne? Priniesol Marco Polo špagety do Číny, papierové peniaze a okuliare z Mongolska a vyspal sa so stovkou Tibeťaniek? Do konca…

Ľuboš Fellner 19 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: