Rok Zajaca - horoskop

Rok Zajaca - horoskop

Čínsky Nový rok sa oslavuje nielen po celej Číne. V nedeľu sa rok Tigra oficiálne zmenil na rok Zajaca, alebo, lepšie povedané, Vodného zajaca. Čínsky zverokruh pozostáva z 12 rôznych zvierat. Každý rok sa na prelome januára a februára "prepne" na nové zviera. Zajac je považovaný za jedno z najšťastnejších zvierat, a taký by mal byť aj tento rok - jeden z najmäkších.

Všetky elementy sú „jin“ (joga, tmavé miesto, žena, noc, pasívny element) a úspešné majú byť najmä odvetvia s drevom, vydavateľstvá a kultúrny priemysel. Chcete vedieť, čo konkrétne čaká v tomto roku vás podľa znamenia, ktoré prislúcha vášmu roku narodenia? Akú farbu by ste mali nosiť, čomu sa vyvarovať a kam cestovať? (podľa toho si môžete vybrať aj svoju dovolenku s BUBO). Poďme si to zhrnúť.

Zajac - Ľudia narodení v roku Zajaca (2011, 1999, 1987, 1975 atď., vždy o 12 menej) budú čeliť svojmu „Ben Ming Nian“ – teda vlastnému roku zverokruhu. Následkom má byť v tomto roku viac porúch a nestability. Očakávať treba veľké zmeny v oblasti zdravia, kariéry a vzťahov. Môže to však znamenať aj príležitosť rásť. Zajace by sa mali snažiť absorbovať pozitívnu energiu a obklopovať sa šťastnými udalostiami, keď je to možné. Cestovať by mali do južných detinácií.

Drak - Tí narodení v roku Draka (2012, 2000, 1988, 1976 atď.) majú mať dobrý rok. Žiadne nešťastné hviezdy ho totiž neovplyvnia. Neexistujú žiadne mimoriadne obavy, možno okrem zdravia tých, ktorí sa narodili v lete a na jeseň. Ľahko by sa mohli cítiť v strese. Títo ľudia by tiež nemali robiť unáhlené rozhodnutia, ale viac premýšľať. Ich šťastné farby sú napríklad zlatá alebo strieborná a cestovať by mali na západ za lepším šťastím.

Had - Ľudia narodení v "hadích rokoch" (2013, 2001, 1989, 1977 atď.) sa budú tešiť z dobrých správ a hojnosti, keďže im tento rok bude kraľovať hviezda cestovateľov Yi Ma Xing a hviezda šťastia Cai Xing. Pokiaľ to však bude potrebné, musia si dať prestávku a nájsť rovnováhu. Svoju lásku vraj nájdu na cestách. Nosiť by mali modrú alebo zlatú farbu a cestovať na západ alebo sever.

Kôň - Nad tými z roku Koňa (2014, 2002, 1990, 1978 atď.) bude žiariť hviezda broskyňového kvetu (Taohua Xing). Profesíjne si nájdu nové príležitosti a stretnú sa s mnohými ľuďmi, ktorí im budú na ich ceste pomáhať a budú sa tešiť z dobrých vzťahov. Hovorí sa, že toto môže byť ten správny rok pre tých Koňov, ktorí sa chcú zasnúbiť alebo oženiť/vydať. Zároveň by mali venovať pozornosť fyzickému a duševnému zdraviu ich rodiny, nosiť farebné oblečenie ako ružovú, oranžovú a trochu žltej. Zamieriť by mali na juh.

Koza - Pre Kozy (2015, 2003, 1991, 1979 atď.) bude tento rok šťastný, no zároveň vyčerpávajúci. Základom je starať sa o seba a odpočívať. Čo sa týka kariéry, musia zostať pokorní a nenápadní a viac pozorovať. Príležitosti sa pre Kozy naskytnú v správnom momente. Ohľadne vzťahov by malo ísť o pozitívny rok bez hocijakých problémov. Šťastie pridá návšteva západu.

Opica - Dobrá správa pre Opice (2016, 2004, 1992, 1980 atď.), tento rok budú v harmonickom spojení s Tai Sui a okolie ich bude obdivovať. Milovníci extrémnych športov by ale mali byť obozretní. Čo sa týka vzťahov, Opice budú mať sklony k hádkam, čomu by sa tento rok dalo predísť zlepšením komunikácie. Žltá a béžová sú farebnou paletou pre Opice v roku 2023, inšpiráciu poskytne cestovanie na západ.

Kohút - Tí z roku Kohúta (2017, 2005, 1993, 1981 atď) sa musia pripraviť – tento rok sa stretnú s Tai Sui, čo znamená, že nasledujúce mesiace môžu byť nestabilné a môžu priniesť veľa zmien. Príjmite chaos a viac cestujte, znie rada z Číny. Konflikty sa budú možno ľahšie priťahovať, preto treba nazbierať mnoho pozitívnej energie. Všetky zmeny však budú k lepšiemu. Na zmiernenie úderov, ktoré obdržia, majú Kohúti nosiť viac žltej a hnedej a navštevovať miesta na západe alebo severe.

Pes - V spojení s Tai Sui si ľudia narodení v znamení Psa (2018, 2006, 1994, 1982 atď.) užijú príjemný rok s výrazným pokrokom v kariére a financiách. K tomu ale musia ostať pokorní a počúvať ostatných, najmä priateľov a ľudí, ktorým dôverujú. Ich šťastné farby sú strieborná a modrá a ich šťastné miesto je na severe.

Prasa - Ošípané (2007, 1995, 1983, 1971 atď.) budú zdraviť Tai Sui, čo znamená, že vo všeobecnosti by to mal byť pozitívny rok. Ale, na druhej strane, pozdrav Tai Sui môže mať vplyv aj na zdravie človeka kvôli pracovnej záťaži navyše. Títo ľudia môžu mať profesionálny úspech, ak sú ochotní sústrediť sa na tímovú prácu. Ľudia v znamení Prasaťa tento rok spoznajú aj nových priateľov a potenciálnu novú lásku.

Potkan - Ľudia narodení v rokoch Potkana (2008, 1996, 1984, 1972 atď.) budú budúci rok v konfliktoch s Tai Sui, tiež známym ako Xing (mučenie) Tai Sui.
Bude to ťažší rok, no kde je jin, je vždy aj jang a nikdy nie je všetko zlé. Potkany by si mali dávať väčší pozor na zdravie a prácu. Tento rok by mohli byť náchylní na ľahké zranenia a nedorozumenia. Pomôžu im farby ako ružová a oranžová a návšteva teplejších miest.

Vôl - Voly (2009, 1997, 1985, 1973 atď.) si užijú vzrušujúci rok s cestovateľskou hviezdou a hviezdou šťastia, ktorá nad nimi bude žiariť. Nájdu nové príležitosti a ich financie dosiahnu novú úroveň. Pravdepodobne budú viac cestovať z pracovných a osobných dôvodov. Ale keďže viac cestujú a pracujú, musia dbať na svoje zdravie. Single ľudia budú mať šťastie v láske, zamieriť by mali na sever.

Tiger - Pre ľudí narodených v roku Tigra (2010, 1998, 1986, 1974 atď.) ich Ben Ming Nian skončil. Ak teda prišla nestabilita, čoskoro sa to má zlepšiť. Kľúčová je ale trpezlivosť. Veľké rozhodnutia by mali robiť až v druhej polovici roka. Vo vzťahoch by mali postupovať pomaly a zároveň nosiť žltú, modrú a hnedú farbu. Mohli by cestovať na sever a západ.

FOTO: chinahighlights.com


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
B

Ázia   Amerika   Európa  

Taliansko, Peru, Mexiko, Jordánsko, India, Čína, Brazília


náročnosť

18 dní

Trvanie

12668 22224€
K

Ázia  

Čína


náročnosť

11 dní

Trvanie

3504 5006€
K

Ázia  

Japonsko, Čína


náročnosť

10 dní

Trvanie

2492 3560€
Pravda o Číne – vznik neporaziteľného draka Prémiový blog

Prémiový blog Pravda o Číne – vznik neporaziteľného draka

Čína porušuje ľudské práva, v obchode používa nekalé praktiky, porušuje duševné vlastníctvo, je neekologická, sleduje svojich občanov, ktorí žijú v…

Ľuboš Fellner 36 min. čítania
Pravda o Sin-ťiangu, Číne a budúcnosti Slovenska Prémiový blog

Prémiový blog Pravda o Sin-ťiangu, Číne a budúcnosti Slovenska

Ako to v Číne vyzerá naozaj? Ako je to s porušovaním ľudských práv? Sme my na západe slobodnejší a máme pred sebou lepšiu budúcnosť? Názor, ktorý…

Ľuboš Fellner 37 min. čítania
Marco Polo v Číne Prémiový blog

Prémiový blog Marco Polo v Číne

Marco Polo strávil v Číne vyše 17 rokov. Prejdeme sa s ním z dnes búrlivého Sin-ťiangu krížom cez celú obrovskú krajinu až do hlavného mesta.…

Ľuboš Fellner 20 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: