291 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (22)
Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Japonsko
Naša prvá skupina dnes z Japonska odlieta. Strávili sme tu úžasný čas. Za krátky čas stihli veľmi veľa. Videli sme nielen…
Vošli sme na malý dvorček. Rybníček s červenými vzácnymi kaprami, bonsaje, bambus a proste krása. Kvety kvitli. Posadili sme sa…
Slimáky boli to najhoršie čo som v živote jedol. Fuj.. Hiroshima nás nadchla a tie tance a slávnosti a tisíce sviečok na vode - veď…
Dnes je v celom Japonsku deň detí -lepšie povedané chlapcov a všade visia kapre, symbol šťastia. V Hirošime je okrem toho 30. v…
Po zhliadnutí zápasníkov sumo sa naše dámy takto romanticky rozpísali... 300 km rýchlosťou sme sa dorútili na juh…
Mám sa dobre, pribrala som minimálne dve kilá, každé deko aj kilo je tvoje, odchádzame do Hirošimi , pokúsim sa zavolať.…
Mišo píše z Madridu o polnoci a pre mňa je to skoro ráno. Teraz som po raňajkách a po veľkom zážitku. To keď higaši…
Koľko to je hodín? No nič sumo tréning sa deje iba takto skoro. Podarí sa nám ho opäť uvidieť? Náš priateľ veľký…
Ja mám tiež šťastie na sviatky. 1.máj som strávil pracovne tak ako sa na Japonsko patrí -pracoval som do 3 do rána. Dne&scaron…
Srdecny pozdrav z Tokyjskej vyhliadkovej veze zasielaju Danka a Janka
Hakone, Kamakura za nami. Vajce kt predlžuje život o 7 rokov, udon, soba, tempura, ramen, wasabi a vajíčka varené v sopečnom popole taktiež. V &scaron…
Teraz je 2.25 ráno. BUBO sprievodcovia naozaj tvrdo pracujú až do rána ranného a to vstávame už pred siedmou... A musím piť sak…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -