598 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (12)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Miestni ju prezývajú Japonská stúpa, pretože jednak tradícia týchto stavieb pochádza z Japonska a rovnako v Lehu ju dal…
O najväčšj práčovni v Indii zvanej Dhobi Ghat som už písal pred nedávnom, no nepochválil som sa uloveným zážitkom.…
Novinári sa ma pýtajú, ako je dnes v Kašmíre. Tu sú odpovede: Charakteristika regiónu: Ak je niekde na zemi raj,…
Keby som sa vás v nejakom našom väčšom meste spýtal, či si chcete pozrieť miestnu práčovňu, asi by ste sa prekvapene opý…
Kašmír je už viac než šesťdesiat rokov neuralgickým bodom vzájomných vzťahov oboch krajín. A je tu od počiatku ich…
Cesta okolo sveta. Sen mnohých cestovateľov. Robíme ju na viacero spôsobov. Svet je veľký a je viac možností, ako ho obísť naraz…
V južnej časti indického Dillí sa môžte stretnúť s neičim, čo ste doteraz pravdepodobne ešte nevideli. Výnimočnosť lotosov…
Počuli ste už o indickom, presnejšie mumbaiskom fenoméne Dabbawalla? Tento systém je starý viac ako 130 rokov a vyslúžil si pozornosť…
Ganga - matka všetkých riek a najposvätnejší vodný tok na Zemi. Nikdy nezabudnem, ako som ju prvý krát uzrel. Bolo…
Je 3:30 ráno a mne zvoní budík. Chvíľu sa spamätávam z tohto ranného šoku, no v hlave mi znie jedno - Kančendžonga.…
Sonamarg v preklade znamená “zlaté lúky”. Tým pravým pokladom je však nie zlato, ale ticho v obklopení h…
Dnes prechádzame z Nepálu do Indie. Čaká nás veľmi náročný deň, za ktorý vystriedame až 5 rôznych dopravný…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -