22 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Aljaška (USA) (2)
Aljaška (USA) - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Aljaška (USA)
Večer, na ktorý sme sa psychicky pripravovali posledných pár dní, konečne nadišiel. Ráznym krokom smerujeme k baru miestneho…
Prebúdzame sa v slnkom zaliatom rybárskom meste Seward rozprestierajúcom sa na južnom pobreží Aljašky. Počasie nám opäť…
Na Aljaške máme vo zvyku vítať klientov s pohárikom miestnej whisky a inak tomu nebolo ani tentokrát. Nemyslite si však, že sa…
Aljaška uchváti každého! V úžasnej prírode obklopení ľadom, tuleňmi a medveďmi zacíti človek silu (zatiaľ) nedotknutej…
Tak dúfam, že môj príspevok konečne na fórum prejde ... Počas zákazdu to nejako nefungovalo, tak skúsim zhrnúť stručne v…
Počuli ste o meste Barrow na Aljaške? Známe ako mesto veľrybárov hlási dva stupne pod nulou a sneženie, do konca leta tu ostáva e…
Akurat sedime v Tolsona lodge s vyhladom na zapad slnka, ktory je ale z casoveho hladiska v nedohladne a popijame Aljassku leanku. Sice je zo severnych svahov…
Uprsane rano v najvacsom narodnom parku ALjasky {pod patronatom UNESCO} - Wrangell - ST.Elias s druhym najvyssim vrchom USA. Panu bohu za oknom. Vyrazame do drsnych hor …
Tulene, uskatce, 3 velryby, papuchalkovia, 4 ladovce, 3 soby, liska. Doteraz sa mi na FORUM nepodarilo napisat a vsetko sa mi vymazalo. Podari sa teraz?
Krizom cez Gronsko a Severny ladovy ocean nam nasa mala skupinka doletela priamov linkou z Europy. Cakm uz iba na poslednych dvoch. Aljaska je sen, vzdialeny, tajomny,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -