60 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Dánsko (4)
Dánsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Dánsko
Počas môjho pôsobenia v Kodani som mohol toto mesto nielen lepšie spoznať a vidieť, ale priblížiť sa aj krajine, kultúre a spoločnosti.…
O Kodani bolo písané už mnoho. Aj u nás vo fórach. Pred tým, ako som začal pracovať pre BUBO, žil som nejaký čas v Kodani. R…
Kodaň zaplavili hrejivé slnečné lúče a z chladnej škandinávskej metropoly vyhnali aj posledné závany zimy. Všetci…
Family zájazdy sú jednoducho nádherné. Pocit keď sa detí chce človek opýtať, ako sa im páčilo, no netreba žiadnych slov.…
Je tomu niekoľko hodín, čo nám prialo počasie a navštívili sme dánsky najstarší Legoland. Ten stojí v Billunde už…
Do rozprávkovej Kodane prichádzame pred poludním a mierime priamo k záhradám a zábavnému parku Tivoli a soche Hansa…
Píšem od dánskeho kráľovského zámku Rosenborg v centre Kodane. Dnes slúži ako múzeum a časť našej skupiny…
Dánsko – povinná zastávka na konci okruhu Škandináviou. Snažím sa utriediť v hlave myšlienky a spomienky, čo sa…
Ahojte všetci čo ste ostali doma! My,čo sme sa rozhodli zakončiť letné prázdniny v Dánsku Vás pozdravujeme! Dnes sa ideme mojkať so…
Sever Európy pohodou priam dýcha. A zároveň žije životom, ktorý ste na chladnom severe ani nečakali. Kráľovská Kodaň.…
Veľký smiech sa ozýval autobusom, keď sme prehlásili, že spoločná časť prehliadky Kodane sa končí v Christianii. :) Ale prečo vlastne?…
Ahoj všetkým doma. Keď sme 21.7. opúšťali Slovensko, každý sa nám smial, že bude v Škandinávii pršať a…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Argentína, Brazília
viac → -
Mexiko veľký okruh