1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (45)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Ostrovy Turks and Caicos ponúkajú tradičnú kuchyňu ako aj top reštaurácie sveta. Vyberte si medzi autentickou, rumom ošľahanou…
Kinshasa, hlavné mesto Konžskej demokratickej republiky je 2. najväčším frankofónnym mestom sveta. Dočítate sa, že je po…
Dnes má prorok Mohamed narodeniny a ja som na ceste v moslimskej krajine. Kto to vlastne bol? Vyznavači Mohameda tvrdia, že zo všetkých…
...A tak už sedím v lietadle a zdá sa, že budeme v Afrike načas. No to nič neznamená, tá skutočná ´tvrďáčina´ sa…
Aký kút strednej Ázie je najkrajším? Mnohí ukážu na Pamir Highway a my v BUBO si myslíme to isté…
Tadžikistan má mnoho zaujímavých miest, zážitkov, podnetov. Ide o moju poslednú krajinu Ázie. Za 30 rokov cestovania prech…
Prekáranie začína od jedla a smeruje do politiky. A čo taký tradičný plov? Po Strednej Ázii chodím od roku 2005. Už vtedy som…
Novinári sa ma pýtajú, ako je dnes v Kašmíre. Tu sú odpovede: Charakteristika regiónu: Ak je niekde na zemi raj,…
Mexiko je obrovská krajina, ktorá vás doslova ovalí farbami, vôňami, chuťami. Po prvý raz sa mi tam nechcelo ísť, zdalo…
Odletíte a v ten istý deň priletíte do New Yorku. Staneme sa súčasťou tohto živého organizmu hneď od začiatku. Po ubytovaní…
Brimstone Hill je Gibraltarom Karibiku. História:1493: ostrovy objavil Krištof Kolumbus. 1623: Angličania kolonizovali Svätý Krištof…
Grenada bola pre mňa absolútnou neznámou, ostrovom, ktorý napadli USA ( 80 roky) a spoločne s hurikánom v roku 2004 ho zničilo. Nedá…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -