1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (65)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Viete si predstaviť, že čo konkrétne budete študovať, že to rozhodnú starší členovia rodiny? U nás sa deti bránia pokiaľ…
Pristávam v Havane na jednej zo svojich prvých ciest po Ostrove Slobody. Kapitán Air France hlási “Čas v Havane 18.30” Po vyst…
Aký je rozdiel medzi Flámom a batériou? Batéria ma pozitívnu stranu. Toto si o Flámoch myslia Holanďania. Ak chceme pochopiť…
Čo o ňom vieme? Brussel vládne Európe a Flámy sa hádajú s Valónmi. Poznáte nejakého známeho Belgičana?…
Aj takto by sa dala nazvať cesta Beneluxom. Holanďania obchodovali s čokoládovými bôbami od 17 stročia, cez ich ruky prechádzali tie najlep…
Chcel som si urobiť svoj vlastný obraz a tak som sa rozhodol ísť opačným smerom než sa bežne chodí. Nie do turistického Flámska…
Pozdravujem z vyšky 35985 stôp vysoko nad zasneženými horami Perzie, kusok od Tabrizu. Píšem vám pri rýchlosti 575 mph=…
Vietnamci sú neuveriteľné hrdí na svoje jedlo. Pohľad na misku s paličkami prirovnávajú k pohľadu na impresionistický obraz.…
Zoraďte si USA, Francúzsko, Čínu, Rusko postupne. Koho z nich majú Vietnamci najradšej? A koho najmenej? Budete prekvapení z vý…
Dnes, 19. októbra pred vyše 270 rokmi zomrel Jonathan Swift autor Gulliverových ciest. Často sa na svojich cestách cítim prekvapen…
Vietnam je dnes jednou z posledných štyroch komunistických krajín sveta. Vládne tu jediná strana- komunistická, tak ako…
Vietnamom otriasa škandal. Podnikatel Cao Toan My (39) sa súdi s bývalou Miss Vietnam Truong Ho Phuong Nga (28) o 16.5 miliardy dongov (vyše 700 000 € ). My tvrdi, že…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -