1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (71)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Yusuf je zlatý, ale zrejme nevie čítať. Ja keď si pozriem mapu, viem lepšie, ktorým smerom ísť. Oni sú traja, no z navigá…
Večer kapitán na hraniciach iba tak medzi rečou hovorí: „Keď pôjdete v noci, prepadnú vás. Je tu stále mnoho gangstrov."…
Rozdávam každému čokoládku, Jozefovi (Yusuf)- šoférovi, Mojžišovi (Moisse) aj Gireemu (Judáš?). Surovina je…
. Aká je budúcnosť Afriky Moisse? Európa tiež nebola vždy tak rozvinutá ako teraz, veď ešte v 18. a v 19. storočí tam bola…
„Bude pršať" s láskou pozerá na oblohu Giree, sme južne od Sikasso a tu zvykne pršať pravidelne. My Európania sa vtedy tvá…
Včera sme čakali na tej tajnej colnici. Zjednávanie trvá 5 hodín. Za totálnej tmy nasadáme na motorky s tým, že nás do…
Toto heslo bolo na billboardoch Charlesa Taylora, keď kandidoval za prezidenta Libérie. „Zabil mi mamku, zabil mi tatka, ale aj tak ho budem voliť." Z…
„Ľubo, kedy chceš vyraziť?" Pýtajú sa ma v hoteli moji partneri. Však vy povedzte, odpovedám. Nie, nie Ľubo, povedz ty. Sú…
Let v business class je príjemný, aj keď počas neho nenalievajú alkohol. Mal som dosť v Istanbule a mohol by som si naliať single malt, ktorú…
29.október- letím na Deň vzniku samostatného Československého štátu „Kávu vám idem pripraviť pane,“…
Sedím na raňajkách v jednom z najlepších hotelov Akkry a čakám na chlapcov Bubákov, ktorí dnes do hlavného mesta…
Keď som bol tento rok na jar v Sydney, musel som vyplniť formulár, kde som deklaroval, že som v žiadnej „ebola" krajine nebol. No toto nebol jediný…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-