1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (73)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Na druhý deň ráno mi Sabine hovorí" chceš počuť najprv tú dobrú či zlú správu?" Čo už može byť horšie?…
V Port Vila prši a my skoro rano mini lietadielkom odlietame na juh. Mám sedadlo 1a a keď sa načiahnen dočiahnem na "volant" Žiadne dvere, ziadne…
Bývame v budove kde sa nachádza jediný výťah celého štátu. Jediný výťah na 83 ostrovoch. Hotel Grand je…
Zrušený festival "Tu Môžeš, Vás šofér je z ostrova Malekula. Tam žili poslední kanibali ešte nedávno…
Hladina najväčšej lagúny sveta je ako zo zlata. Každá naša izba má výhľad na oceán a biely maják na ostrove Amadee vidieť z terasy najlepšieho hotela Nouméa úplne jasne…
Na raňajky tu chodia turisti s Go Pro kamerou a natáčajú prípravu omelety. Potom vypisujú na Trip advisor svoje úžasné poznatky…
Chceš cestovať lacnejšie? Alebo zadarmo? Alebo chceš aby ti za cestovanie platili -potom klikni na linku: Dream job https://bubo…
Nofo fonua s nami hra biliard neskoro do noci a potom je prvá a pripravuje raňajky. Žije tu na ostrove, tropickom raji, no pre ňu to môže byt aj doživotn…
Sedíme všetci spolu za jedným stolom, nohy v piesku, oceán je od nás na 3 metre, slnko pravé zapadá. 140 kilový…
Sme v jedinom kráľovstve Polynézie. Kráľovský Palác je kúsok- 5 minút peši. Nádherné prí…
Medzi 6 a 7 večer sa na Samoa nesmie chodiť po dedine. Je čas modlitieb a porušenie sa berie ako silná urážka. Okrem Pago Pago a Apie si v&scaron…
Savai je po Novom Zélande a Havaji najväčším ostrovom Polynézie. Zároveň je to pre mňa nádej na tej veľkej ploche ná…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-