1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (76)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Najlepšie to skutočným cestovateľom vysvetlím v zopár príhodach: „Tam určite nechoďte, nikto z nás tam nikdy nejde! Crack, alkohol, prostitúcia a ozbrojené prepadnutia…
83% prvých európskych "turistov" umrelo. Hrozne trápenie, krvilační indiáni, choroby skosili veľkú väčšinu z prv…
Švajčiarska garda vo Vatikáne stojí akosi nakrivo. Kašľu na pozor. Červeno žlto modrá uniforma ktorú navrhol v 16 storočí…
"My v Gruzínsku robíme víno s láskou už 8 000 rokov. Sme národ, ktorý začal tento skvelý mok vyrábať ako prvý," Rozrozprával sa náš sprievodca po gruzínskych viniciach.…
Rach, niečo veľké mi narazilo do surfu. Skoro som sa dokakal. Človek má v hlave tých žralokov, veď Hawaii je v správach čo sa týka…
Hawaii. Po celej tej úchvatnej ceste Mikronéziou som bral Hawaii ako povinnú zastávku odkiaľ odlietame domov. Palau, Guam, Federálny …
Takto vyzera jeden BUBO den. Pondelok 14.04.14. Recepcny ma budi o 7.30, ako sprievodca vstavam prvy, skontrolujem aktualne pocasie, dazd, silu vetra ( pred hotelom je…
Vilo natiahol cez izbu dentálnu niť a súši na nej " kostolné veci". Prestáva pršať. Lagúna, ktorú cez koruny…
"Marshallove ostrovy sú už pod vodou?" myslí si Vanity. Jej otec je domorodec, mama Japonka, má 21, jednoročnú dcérku no manžela nie,…
BUBO do toho! Dnes beží BUBO running team z Devína do Bratislavy a my vás povzbudzujeme z Majuro, z druhej strany zemegule ( časový…
Môžete sa tých skál dotýkať, hladkať ich, štverať as po nich a cítiť sa ako objaviteľ. O Nan Madol hovoria ako o stratenej…
Keď si kliknete do google maps Pohnpei ci FSM ( Federálny štát Mikronézie) uvidíte, ze sme veľmi ďaleko. Phonpei je druhý…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-