1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (76)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
"Z hotela choďte vždy po deviatej a späť buďte už o štvrtej, pri vstupe vás budu prezerať. Bombové útoky sú ráno no a potom večer. My sne bývali v Serene vtedy keď tam…
Iránske mešity patria k najkrajším na svete. Niet divu, že sme v Mašade, kde stojí najokázalejšia svätyňa zo…
Abdul s akousi červenou elektrickou tenisovou raketou chodí okolo mňa a zabíja výbojom muchy. Salam! Zdravím z Núbie. ¾ Núbie ležia v Sudáne a iba ¼ v Egypte. Oblasť…
Potetovaný indián je nahý, červená ručne pletená 'sukňa" mu zakrýva bedrá. Ako zo sna. V ruke drží dlhú f…
Najlepšie to skutočným cestovateľom vysvetlím v zopár príhodach: „Tam určite nechoďte, nikto z nás tam nikdy nejde! Crack, alkohol, prostitúcia a ozbrojené prepadnutia…
83% prvých európskych "turistov" umrelo. Hrozne trápenie, krvilační indiáni, choroby skosili veľkú väčšinu z prv…
Švajčiarska garda vo Vatikáne stojí akosi nakrivo. Kašľu na pozor. Červeno žlto modrá uniforma ktorú navrhol v 16 storočí…
"My v Gruzínsku robíme víno s láskou už 8 000 rokov. Sme národ, ktorý začal tento skvelý mok vyrábať ako prvý," Rozrozprával sa náš sprievodca po gruzínskych viniciach.…
Rach, niečo veľké mi narazilo do surfu. Skoro som sa dokakal. Človek má v hlave tých žralokov, veď Hawaii je v správach čo sa týka…
Hawaii. Po celej tej úchvatnej ceste Mikronéziou som bral Hawaii ako povinnú zastávku odkiaľ odlietame domov. Palau, Guam, Federálny …
Takto vyzera jeden BUBO den. Pondelok 14.04.14. Recepcny ma budi o 7.30, ako sprievodca vstavam prvy, skontrolujem aktualne pocasie, dazd, silu vetra ( pred hotelom je…
Vilo natiahol cez izbu dentálnu niť a súši na nej " kostolné veci". Prestáva pršať. Lagúna, ktorú cez koruny…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -