1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (79)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
"Jedla máme dosť, ale zrejme nám dochádza voda" nadhodí Paťo, " na raňajky nám totižto dali šampanské" Toto je zá…
Drevene skandinavske domceky na brehu cistuckeho jazera vystriedala rada na ruskej strane colnice a stovky kilometrov ostnateho drotu. Nie to nie su polovnicke posedy...…
Ságu Synovia slnka napísal Anders Fjellner. Podľa nej vytvorili Laponsku vlajku. Tá nás sprevádza na našej ceste za polá…
Zdravim vsetkych cestovatelov. Je pol tretej rano, absolutne slnecno, slnko mi pali do oci, cajky lietaju ako za bieleho dna a soby - a uz viete kde sme. Ako prvi Bubaci…
Karma je zakladom zivota. Nasa BUBO skupina ju ma evidentne excelentnu. Povedali sme si aby neprsalo a za 2 tyzdne nepadla ani kvapka. Teraz by sme chceli aby trosku…
Dobre rano Vietnam! To najkrajsie rano ake si viete predstavit. Tri dni sa slnime na najkrajsich plazach 3333 km dlheho pobrezia a na nebi ani mracik. Lezime na…
Z mesta vzlietajuceho Draka ( Hanoi) sme sa presunuli do zatoky spustajuceho sa Draka. Drak je symbol Vietnamu, aspon severneho. Mame aj rok Draka, aj ked Vietnamci to…
Dobre rano Vietnam. Prebudil som sa do nadherneho slnecneho dna. Pijem kapucino a stavu z dracieho ovocia, srkam slize z Pho a pozorujem tancujucich Vietnamcov v parku.…
Pred 25 rokmi Saddamovi poskoci popraskovali na severe Iraku Kurdov. Zahynulo ich vyse 5000, vacsinou zeny a deti. Pred necelym rokom som v Halabji s partiou odvaznych…
Konecna mam trosku casu. Juzna Etiopia je krajsia nez som ocakaval. Kazdy tu hovori o kmenoch, no to najkrajsie je priroda. Nadherna zelena, zvlnena, vonava, cista…
Juzna Etiopia je nadherna. Kazdy rozprava o kmenoch no ja vidim nadhernu Afriku, zelenu, vonavu, cistu, banany, hory, rieky, vyhlady do nekonecna. Dobytok, kozicky,…
99% žien je obrezaných. Chodia zahalené od hlavy po päty. No sú veselé ako všetky Afričanky. Ženy tu robia všetko.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing