1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (79)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Expedicia Severný pól, 90N

01

23:57

júl

2013

Arktída Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta Zem Františka Jozefa Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

"Jedla máme dosť, ale zrejme nám dochádza voda" nadhodí Paťo, " na raňajky nám totižto dali šampanské" Toto je zá…

Pred nalodenim na atomovy ladoborec

20

09:47

jún

2013

Arktída Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta Zem Františka Jozefa Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Drevene skandinavske domceky na brehu cistuckeho jazera vystriedala rada na ruskej strane colnice a stovky kilometrov ostnateho drotu. Nie to nie su polovnicke posedy...…

Laponská vlajka

19

00:49

jún

2013

Nórsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta Škandinávia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ságu Synovia slnka napísal Anders Fjellner. Podľa nej vytvorili Laponsku vlajku. Tá nás sprevádza na našej ceste za polá…

Najsevernejší bod v Európe

18

02:34

jún

2013

Nórsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zdravim vsetkych cestovatelov. Je pol tretej rano, absolutne slnecno, slnko mi pali do oci, cajky lietaju ako za bieleho dna a soby - a uz viete kde sme. Ako prvi Bubaci…

BUBO má dobrú karmu

14

18:11

máj

2013

Kambodža Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Karma je zakladom zivota. Nasa BUBO skupina ju ma evidentne excelentnu. Povedali sme si aby neprsalo a za 2 tyzdne nepadla ani kvapka. Teraz by sme chceli aby trosku…

Vietnam vyhral vojnu nad Francuzmi, USA aj nad Čínou

09

10:47

máj

2013

Vietnam Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Dobre rano Vietnam! To najkrajsie rano ake si viete predstavit. Tri dni sa slnime na najkrajsich plazach 3333 km dlheho pobrezia a na nebi ani mracik. Lezime na…

Rok draka a had v žalúdku

04

02:48

máj

2013

Z mesta vzlietajuceho Draka ( Hanoi) sme sa presunuli do zatoky spustajuceho sa Draka. Drak je symbol Vietnamu, aspon severneho. Mame aj rok Draka, aj ked Vietnamci to…

Saigon- dobré ráno Vietnam

01

03:14

máj

2013

Dobre rano Vietnam. Prebudil som sa do nadherneho slnecneho dna. Pijem kapucino a stavu z dracieho ovocia, srkam slize z Pho a pozorujem tancujucich Vietnamcov v parku.…

25 rokov od masakru v Halabja

17

01:42

mar

2013

Pred 25 rokmi Saddamovi poskoci popraskovali na severe Iraku Kurdov. Zahynulo ich vyse 5000, vacsinou zeny a deti. Pred necelym rokom som v Halabji s partiou odvaznych…

17. november na brehoch rieky Omo

18

17:07

nov

2012

Etiópia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Konecna mam trosku casu. Juzna Etiopia je krajsia nez som ocakaval. Kazdy tu hovori o kmenoch, no to najkrajsie je priroda. Nadherna zelena, zvlnena, vonava, cista…

Juzna Etiopia

15

19:33

nov

2012

Etiópia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Juzna Etiopia je nadherna. Kazdy rozprava o kmenoch no ja vidim nadhernu Afriku, zelenu, vonavu, cistu, banany, hory, rieky, vyhlady do nekonecna. Dobytok, kozicky,…

Bohatá Berbera - neznámy Somaliland viac rokov pred ostatnými

14

11:08

nov

2012

Somálsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

99% žien je obrezaných. Chodia zahalené od hlavy po päty. No sú veselé ako všetky Afričanky. Ženy tu robia všetko.…