1367 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (61)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Na ceste na veľkú expedíciu do rovníkovej džungle na západnom pobreží Afriky (Gabon, Ekvatoriálna Guinea, Sao Tomé) som…
Vyplazujeme na vás jazyky a takto vás srdečne zdravíme z nášho Family zájazdu. Je to ohromná sranda kúpať sa v…
Mám ďalší sen. Navštíviť hrobku Árona. Zdá sa to divné, veď som práve navštívil v Hebrone …
V hmle histórie vidíme krížom cez Džibutsko prechádzať našich predkov mieriacich po prvý raz z materskej Afriky…
Džibuťania tvrdia že faraónka Hatšepsut obchodovala práve s ich predkami. Džibutsko je krajina v oblasti Afrického rohu, ktorý…
HEBRON to je Bývalé hlavné mesto Izraelu, najstaršia kúpna zmluva, prvý zaznamenaný pohreb na svete, hroby Abrahá…
Vo štvrtok volal celý Jeruzalem Hosana a Ježiš kráčal na horu Sion. My kráčame po tých istých stopách. Prich…
Píšem vám z výšky 200 podmorských metrov, aj keď by som mal povedať, že je to -200 m nadmorskej výšky. Sme pri…
Ležím na posteli, je 17.05. Už iba toto je neuveriteľné, to nikdy doma nerobím. Nikdy. Doma naopak robím ako kôň a nikdy neležím…
Putujeme Patagóniou a v hlave máme našich hrdinov: Magellana, Drakea, Darwina, Saint- Exuperyho (lietal tu 1929-1931), Morena a na našej lodi…
Patagónia - nie je to žiadny štát. Je to oblasť asi ako Škandinávia či Sibír. Sibír je 6.5 x väčší i…
Prechádzame Patagóniou na koňoch. Na fotografii pózujeme na kopčeku nad najväčším jazerom Argentíny: zľava Eva, Ivan, ja …
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
USA - západ
viac → -
Vietnam zo severu na juh