Langouste a la vanille- tip na jedlo

Langouste a la vanille- tip na jedlo Čo jesť na Komoroch

Toto lahodné jedlo sa pripravuje z homára a vanilky. Je to tradičné jedlo pochádzajúce priamo z Komorských ostrovov. Do jedla sa pridáva rada ďalších ingrediencií ako maslo, šalotky, olivový olej, biele víno, cibuľka a špenát. Homár sa naservíruje na zelenej zelenine a pokropí vanilkovou omáčkou. Chutné jedlo, s vôňou ktorého sa vám na cestách po Komorských ostrovoch skrížia cesty. Neodolávajte zbytočne. Toto určite odporúčame vyskúšať! 


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Srí Lanka


náročnosť

11 dní

Trvanie

2127 3174€
K

Ázia  

Macao, Hongkong, Čína


náročnosť

15 dní

Trvanie

2769 4615€
K

Afrika  

Egypt


náročnosť

11 dní

Trvanie

2112 2975€
Treky v Grónsku - ako prežiť
Blog

Blog Treky v Grónsku - ako prežiť

„Strieľaj! Zastreľ ho!“ Takáto hystéria inde vo svete vôbec nie je pri túrach bežná. Grónsko je však iné a pre milovníkov prírody je dnes super…

Ľuboš Fellner 23 min. čítania
KVÍZ: Čo viete o Peru?
Blog

Blog KVÍZ: Čo viete o Peru?

Jedna z najatraktívnejších krajín Južnej Ameriky ponúka pamiatky Inkov, vysokohorskú prírodu Ánd, pobrežie Tichého oceánu aj koloniálny odkaz…

Daniela Mihaldová 10 min. čítania
Cestný prechod z Tibetu do Nepálu, alebo ako som si začal vážiť slovenské cesty
Blog

Blog Cestný prechod z Tibetu do Nepálu, alebo ako som si začal vážiť slovenské cesty

Na našej najpopulárnejšej expedícii Čína, Tibet, Nepál, India absolvujeme hraničný prechod z čínskeho Tibetu do hlavného mesta Nepálu, Káthmandu.…

Erik Almáši 19 min. čítania