Toto lahodné jedlo sa pripravuje z homára a vanilky. Je to tradičné jedlo pochádzajúce priamo z Komorských ostrovov. Do jedla sa pridáva rada ďalších ingrediencií ako maslo, šalotky, olivový olej, biele víno, cibuľka a špenát. Homár sa naservíruje na zelenej zelenine a pokropí vanilkovou omáčkou. Chutné jedlo, s vôňou ktorého sa vám na cestách po Komorských ostrovoch skrížia cesty. Neodolávajte zbytočne. Toto určite odporúčame vyskúšať!
Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
Tipy a zážitky - Komorské ostrovy
- Jedlo - Komory
- Mkatra foutra- tip na jedlo
- Mshakiki - tip na jedlo
- Moheli -ostrov na Komoroch
- Grande Comore, prírodný raj – politické peklo
- Chudobní ľudia, ktorí majú všetko
- Moslimská krajina so silným právom žien
- Komory - nádherné, čisté pláže
- Anjouan – Komorské ostrovy
- Moheli Laka Lodge - tip na hotel
- Tip na kvalitný hotel Golden Tulip
- Ako sa správať v núdzových situáciách - cyklón