Langouste a la vanille- tip na jedlo

Langouste a la vanille- tip na jedlo Čo jesť na Komoroch

Toto lahodné jedlo sa pripravuje z homára a vanilky. Je to tradičné jedlo pochádzajúce priamo z Komorských ostrovov. Do jedla sa pridáva rada ďalších ingrediencií ako maslo, šalotky, olivový olej, biele víno, cibuľka a špenát. Homár sa naservíruje na zelenej zelenine a pokropí vanilkovou omáčkou. Chutné jedlo, s vôňou ktorého sa vám na cestách po Komorských ostrovoch skrížia cesty. Neodolávajte zbytočne. Toto určite odporúčame vyskúšať! 


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Srí Lanka


náročnosť

11 dní

Trvanie

1885 3141€
K

Amerika  

Južná Amerika, Uruguaj, Paraguaj, Brazília, Argentína


náročnosť

10 dní

Trvanie

2672 4310€
K

Ázia  

Thajsko, Singapur, Malajzia


náročnosť

15 dní

Trvanie

2307 3845€
Orkneje - ostrovy mladých prasiatok
Blog

Blog Orkneje - ostrovy mladých prasiatok

Orkneje boli nedávno vyhlásené za „najlepší škótsky ostrov". Sú najdostupnejším súostrovím spomedzi trojice Orkneje, Vonkajšie Hebridy a Shetlandy,…

Ľuboš Fellner 27 min. čítania
Mui Ne - vietnamské pláže a exotika
Blog

Blog Mui Ne - vietnamské pláže a exotika

Vietnam má viac než 3 000 kilometrov pobrežia, takže je viac než isté, že tu nájdete skvelé plážové oblasti. Tie najdôležitejšie a najznámejšie sú…

Lucia Pončáková 14 min. čítania
Zo života detí na Islande - od narodenia po školu
Blog

Blog Zo života detí na Islande - od narodenia po školu

Island, krajina ohňa a ľadu, má jedinečné tradície a systémy týkajúce sa výchovy detí. Od prvých chvíľ života až po vstup do školy prechádzajú…

Terézia Sabóová 20 min. čítania