Langouste a la vanille- tip na jedlo

Langouste a la vanille- tip na jedlo Čo jesť na Komoroch

Toto lahodné jedlo sa pripravuje z homára a vanilky. Je to tradičné jedlo pochádzajúce priamo z Komorských ostrovov. Do jedla sa pridáva rada ďalších ingrediencií ako maslo, šalotky, olivový olej, biele víno, cibuľka a špenát. Homár sa naservíruje na zelenej zelenine a pokropí vanilkovou omáčkou. Chutné jedlo, s vôňou ktorého sa vám na cestách po Komorských ostrovoch skrížia cesty. Neodolávajte zbytočne. Toto určite odporúčame vyskúšať! 


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Európa  

Azorské ostrovy (POR), Portugalsko


náročnosť

8 dní

Trvanie

2027 2895€
K

Ázia  

Thajsko, Singapur, Malajzia


náročnosť

15 dní

Trvanie

1234 3525€
K

Afrika  

Burundi, Uganda, Rwanda


náročnosť

12 dní

Trvanie

3558 5560€
Día de los Muertos - farebná oslava života po smrti
Blog

Blog Día de los Muertos - farebná oslava života po smrti

Sviatok Día de los Muertos patrí v Mexiku medzi najvýznamnejšie a najoslavovanejšie. Je dokonca zapísaný aj do zoznamu nehmotného kultúrneho…

Lucia Liptáková 15 min. čítania
TOP 10: Najkrajšie cintoríny sveta
Blog

Blog TOP 10: Najkrajšie cintoríny sveta

Cintoríny nie sú len miestami smútku. Mnohé z nich sú tichými svedkami histórie, kultúry a krásy. Prezrádzajú, ako si rôzne národy uctievajú…

Ľuboš Fellner 23 min. čítania
Palmýra – nevesta púšte
Blog

Blog Palmýra – nevesta púšte

Rímska ríša bola jednou z najvýznamnejších starovekých ríš v histórii ľudstva. Zanechala po sebe veľa pamiatok. Jednou z nich je aj mesto Palmýra…

Erik Almáši 24 min. čítania