Toto lahodné jedlo sa pripravuje z hovädzieho mäsa, ktoré je pokrájané na kocky, namarinované a napichnuté na špajchle. Takto sa griluje. Jedlo je vo svojej výslednej fáze šťavnaté a veľmi jemné. Marináda zvyčajne pozostáva z mixu zázvoru, cesnaku, papaye, chili, oleja, paradajkovej pasty, citrónovej šťavy a kari korenia. Ak by ste dostali mäso, ktoré je chuťovo suché, tak bolo až príliš prepečené! Podáva sa zvyčajne s banánmi, kasavou a je populárne takmer všade vo východnej Afrike. Skvelé chute, autentické gurmánske zážitky! Odporúčame Vám ich vyhľadať.
Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
Tipy a zážitky - Komorské ostrovy
- Jedlo - Komory
- Mkatra foutra- tip na jedlo
- Langouste a la vanille- tip na jedlo
- Moheli -ostrov na Komoroch
- Grande Comore, prírodný raj – politické peklo
- Chudobní ľudia, ktorí majú všetko
- Moslimská krajina so silným právom žien
- Komory - nádherné, čisté pláže
- Anjouan – Komorské ostrovy
- Moheli Laka Lodge - tip na hotel
- Tip na kvalitný hotel Golden Tulip
- Ako sa správať v núdzových situáciách - cyklón