Popredná svetová spoločnosť v oblasti cestovania Travel + Leisure Co. vydala zoznam najlepších hotelov v Afrike a na strednom východe, za rok 2023. Svetové ocenenie získali Cape Grace v Južnej Afrike, La Mamounia v Marákeši a Hotel Victoria Falls v Zimbabwe. Ďalšia pozitívna správa vo svete, ale hlavne pre nás v BUBO.

Jedným z TOP hotelov je hotel THE VICTORIA FALLS HOTEL v Zimbabwe. Hotel je zasadený v srdci záhrad s tropickými kvetmi, leknovými jazierkami a sto rokov starými stromami. Desať minút chodníkom od hotela prídete na vyhliadku na jeden zo siedmich divov prírodného sveta, Viktóriine vodopády, po ktorých je aj hotel pomenovaný. Nie len že vás doslova prepojí s prírodou a históriou, ale aj očarí svojim prestížnym servisom. Servis zahŕňa luxusný wellness, vonkajší bazén, fitness centrum, jedinečnú reštauráciu kde si môžete dať skvelé raňajky, ktorými sa reštaurácia hrdo pýši a má sa prečo. My v BUBO to vieme potvrdiť, naši klienti vám o tom vedia povedať, hotel si môžete vybrať ako doplnkovú službu pri našich zájazdoch smerujúcich na Viktóriine vodopády. Tento nezabudnuteľný zážitok dodá vášmu zájazdu dávku luxusu.

Hotel Cape Grace v Kapskom Meste je nadčasový hotel, ktorý sa nachádza na V&A Waterfront. Evokuje v nás komfort so štipkou dobrodružstva. Izby s výhľadom na prístav a majestátnu siluetu Stolovej hory v nás zanechajú jedinečný pocit. Súčasťou hotela je wellness, fitness centrum a bazén. V ponuke jedálneho lístka sa nachádzajú exkluzívne vína a tradičné gurmánske špeciality. Poobedný čaj si viete vychutnať v knižnici, ktorá slúži ako útočisko nielen pre vzdelancov. Na našich zájazdoch do Kapského Mesta ponúkame ako luxusnú alternatívu hotel One&Only, ktorý je v tesnom susedstve a nevybrali sme si ho len pre jeho polohu s panoramatickým výhľadom na Stolovú horu, ale aj pre jeho exkluzivitu. Keď navštívite tento hotel, budete mať pocit, že ste sa ocitli v tropickom raji. Ak by ste mali záujem o ubytovanie v ocenenom Cape Grace, dajte nám pri objednaní zájazdu vedieť.

Marakéš, perla Sahary, má tiež svoj luxusný hotel. La Mamounia patrí nielen do tohto rebríčka, ocenenia zbiera neustále. V La Mamounia vám vieme odporučiť výbornú kávu v Le Churchill Bare. Svoje pomenovanie získala na počesť Sira Winstona, ktorý považoval La Mamounia, za jedno z najkrajších miest na svete, taktiež tu strávil veľa času počas zimy, aj so svojou milovanou manželkou.

Vzhľadom na minulosť hotela, spojenú so železnicami má dnes podobizeň luxusného vozňa, Pullman. Dizajn interiéru tvoria steny, ktoré sú podsvietené a celému podniku dodávajú jedinečný štýl. V strede baru sa nachádza pult z čierneho mramoru a zelených svetiel, tento dizajn navrhol Patrick Jouin, ktorý bol legendou vo svojom obore, navrhol dizajn aj ďalším významným interiérom ako sú stanica Montparnasse v Paríži, butik Van Cleef & Arpels v New Yorku. Celý bar pôsobí veľmi nadčasovo a my vám ho môžeme nič iné len odporučiť! Prečítajte si o hoteli La Mamounia viac v našom príspevku.

K

Afrika  

Juhoafrická republika


náročnosť

9 dní

Trvanie

3572 4763€
K

Afrika  

Zimbabwe, Juhoafrická republika, Botswana

15.08. → 23.08. +22 termínov

náročnosť

9 dní

Trvanie

3702
K

Afrika  

Zimbabwe, Zambia, Namíbia, Juhoafrická republika, Botswana


náročnosť

20 dní

Trvanie

6424
Najnebezpečnejšie zviera sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najnebezpečnejšie zviera sveta

Lev, tiger, žralok, byvol, hroch? Nie! Je to komár a všetci naši sprievodcovia v Afrike tento vtip poznajú. No pri toľkých mŕtvych - ročne je to…

Ľuboš Fellner 17 min. čítania
Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024 Prémiový blog

Prémiový blog Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024

Naša planéta je úžasným miestom, kde ešte stále môžete natrafiť na autentickú divokú prírodu aj s jej obyvateľmi - fascinujúcimi divými zvieratami…

Martin Karniš 48 min. čítania
Vodopády. Ktoré sú tie naj? Prémiový blog

Prémiový blog Vodopády. Ktoré sú tie naj?

Vodopád. Hrmiaca voda, ktorá vás zamočí na stovky metrov. Neuveriteľný zážitok, ktorý sa v anketách našich klientov často dostáva na prvé miesto.…

Ľuboš Fellner 15 min. čítania