32 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Rwanda (2)
Rwanda - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Rwanda
Pristávame na medzinárodnom letisku v Kigali, hlavnom meste Rwandy. Vystupuje nás len necelá polovica, keďže let ešte pokračuje do…
Bujumbura – hlavne mesto Burundi na brehu jazera Tanganyika. Jedna z najchudobnejsich krajin sveta, kde sme sa ocitli v oaze hotela na pieskovej plazi. Pri jazde…
Afrika je miesto, kam sa vela ludi boji ist kvoli konfliktom a chorobam, ale hlavne kvoli nevedomosti. My sme pristali v Entebbe, v meste kusok od Kampaly, hlavneho…
Mili bubaci, V sobotu som sa vratila z trojtyzdnovej cesty po Vychodnej Afrike (Burundi, Rwanda, Uganda, Kena a Tanzania) a som jednym slovom nadsena! Preco? Su to…
Zdravime vsetkych z nadherne cistej Rwandy. Dnes sa presuvame z Nyungwe forest okolo jazera Kivu do Gisenyi na hranici z Kongom. V porovnani s uzasne rusnou a zivou…
Bujumbura...vacsina z nas netusi, co si pod tymto menom predstavit. My sme pristali prave tu, 3,5 stupna pod rovnikom v centralnej Afrike. Buja (Bujumbura familiarne) je…
Rwanda je najhustejsie obyvanou krajinou Afriky. Preto je celkom paradoxom, ze je prirodnym kralovstom pre horske gorily, ktorych pocet sa tu kazdym rokom zvysuje. Asi…
Ucime sa rozumiet si navzajom. Ja a Rwandcania. Veselo si zamienaju pismenka v a b, a tiez l a r. Ked sa predstavim Mirka, tak ma volaju Milka. Kym som hladala funkcny…
Rwanda. Ktovie co vam napadne pri vysloveni mena tejto krajiny. Cokolvek by to bolo, zrejme to bude mat len malo spolocne s realitou. Ak sem priletite z inej africkej…
Afrika neustale prekvapuje. Uz len ked si poviete Rwanda, urcite sa kazdemu vybavi genocida, ktora za 100 dni zabila takmer 1 miliona ludi a kazdy ma obavu o bezpecnost…
Gorily v hmle. Kde sa odohraval tento pribeh? Kde je horska lodge Dian Fossey, ktora pre zachranu horskych goril urobila najviac? Kde zije najvacsia gorila na svete? Na…
Kivu vo Východoafrickej priekopovej prepadline na hraniciach Konžskej demokratickej republiky s Rwandou je súčasťou Veľkých jazier. Dnes som sa…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -