59 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Madagaskar (5)
Madagaskar - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Madagaskar
„Na sever Sainte Marie sa s tvojou motorkou nedostanes. Tu za hotelom cesty koncia, su to iba same kamene, potom piesok, nevyspytatelne prechody riek.... chod dole…
Madagaskar sa plavi Indickym oceanom, ktory mi tu vedla pocitaca sumi pod juznym krizom. Fauna a flora je endemicka ale najvacsim prekvapenim pre mna boli domorodci.…
Prebehlo historicke stretnutie. Dokazali sme to. Presli sme Madagaskar krizom az na juh. Cestovatelia vzdy hovorili ze to trva vacnost a musite trpiet.. My sme to…
Tvrdo makame. Dnes sme vstavali o pol siestej, Ja som zliezol z mojej stracej nozky °uvidite na premietani° dali si ranajky a vyrazili. Nadherne fotografie…
Salama avy aty Sahambawi. Zdravime z uzemia kmena Betsileo. Nachadzame sa mimo hlavnych ciest v obkruzeni ryzovych poli a najvacsich cajovych plantazi Madagaskaru. A tak…
Hlasim sa z Noemovej archy, ktora unasa svetom unikatnu faunu a floru a aj unikatnu kulturu miestnych obyvatelov. O endemitoch z Madagaskaru vie kazdy, ale to, ze tu…
Madagaskar je jeden velky narodny park resp. prales. Zatial co v Afrike idete pozerat ,,prave africke safari” na dzipoch, pozerate na zvieratka z vyznacenych…
Starym peugetom sme sa vydali na vyse 1000 kilometrovu trasu napriec celym madagaskarom, keby nam niekto povedal ze madagaskar je komplet iny ako zvysok sveta neverili…
Komoreske ostrovy nie su len o vystupe na sopku a nadavanie si sebe samemu na co tam clovek leze ked je to tak vysoko a domaci na vas pozeraju ci ste normalny ale aj o…
Videli sme niekolko lemurov ktori nam liezli po hlavach, hrali sa s nami, krmili sme ich a hladali sme ich na jednom z najuzasnejsich ostrovoch sveta Madagaskar. Pred 90…
Prva sprava z Madagaskaru; prva BUBO skupina prisla stastlivo na ostrov lemurov a teraz sa tulame ulickami Antananariva hlavneho mesta 4 najvacsieho ostrova na svete,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -