69 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Madagaskar (5)
Madagaskar - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Madagaskar
Približne 10 hodín letu vás delí od ostrova, ktorý sa vymyká všetkým predchádzajúcim predstavám až…
Zúčastnila som sa zájazdu od 5.4. -18.4. 2012 Madagaskar veľký okruh. Bola som unesená tamojšou rozmanitou prírodou. Nestačila…
Od 5.4.-18.4. 2012 som sa s manželom zúčastnila poznávacieho pobytu na Madagaskare. Ocitli sme sa v nádhernej prírode s pôvodnou faunou…
Toto malgašské príslovie v doslovnom preklade znamená, že ten kto spí, tak tomu sa na prikrytie ujde len špinavé vrece.…
Podľa teórie, kde kolískou ľudstva sú miesta vo Východnej Afrike a najstaršie kosti človeka sa našli v Keni, tak to ľudstvo pri…
Keby existovala príručka pre mladého pohoniča zebu, domnievame sa, že by v nej nesmeli chýbať nasledujúce dôležité zá…
Veľkonočný pondelok je vždy plný vody, šibačov, údeného masa s chrenom, varených maľovaných vajíčok, lačný…
Sľúbili sme Martinovi, že po vychladnutí hlavy sa ozveme a zhodnotíme našu cestu po Madagaskare. Nás s manželkou Vikinkou očarili…
Týmto heslom sa tu riadime, nikam sa neponáhľame. Mora mora znamená pomaly v malgastine, miestnom jazyku Madagaskarčanov. Aj na zastávkach na…
Vitajte v jednej z najchudobnejsich krajin sveta. Antananarivo, medzi miestnymi a nami zname ako Tana, sme si presli krizom krazom, navstivili palac kralovien v…
„Na sever Sainte Marie sa s tvojou motorkou nedostanes. Tu za hotelom cesty koncia, su to iba same kamene, potom piesok, nevyspytatelne prechody riek.... chod dole…
Madagaskar sa plavi Indickym oceanom, ktory mi tu vedla pocitaca sumi pod juznym krizom. Fauna a flora je endemicka ale najvacsim prekvapenim pre mna boli domorodci.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -