193 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (3)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
O histórii vína na Slovensku píšem v blogu o Najlepších vínach sveta. Na túto tému som pre Vás nahral aj 15-minútový film, kde hovorím o návšteve viníc na všetkých…
Juraj Slafkovský má potenciál trhať slovenské hokejové rekordy. Mladý - len 18-ročný hokejista - sa stal počas leta víťazom Draftu NHL 2022 a počas leta sa skvelými…
Budúci rok pre Vás v BUBO pripravujeme znova veľké množstvo horských expedícií. Je za tým extrémne veľa práce, myslíme na každý detail. Ak je váš sen zažiť výnimočnú…
Keď sa spomenie sánkovanie, všetci si predstavíme drevené sánky v spojitosti so zimou. Ale čo by ste povedali na to, keby sa dalo sánkovať počas celého roka? Pokiaľ…
Ďalší ročník - Mladý inovatívny podnikateľ roka je za nami. Je pre mňa osobne aj pre BUBO veľká česť, že môžem stáť na pódiu a odovzdávať hlavnú cenu víťazovi. Zájazd do…
Každoročný roj Perzeidov bude vrcholiť 13. augusta okolo tretej hodiny ráno. Pre Európanov je to ideálny čas. Avšak koliduje s mimoriadne nevýhodnou fázou mesiaca. Ten…
Dnes sa koná veľký summit krajín s najväčšou budúcnosťou (Brazília, Rusko, India, Čína, Juhoafrická republika). Pred pár týždňami som bol v Indii, v pondelok som doletel…
Hoci svet chce lietať, sú aj takí, čo z morálneho hľadiska lietanie obmedzia. A je tu otázka. Čo je etickejšie k prírode, vzdať…
Švédi otvárajú krajinu. Progresívni Novozélanďania tiež. No každý si predstavuje pod otvorením čosi in…
V súčanosti poznáme mnohých Slovákov, ktorí vycestovali do sveta a vďaka svojim schopnostiam a zručnostiam sa im podarilo vytvoriť si…
Celá myšlienka formátu Európske hlavné mesto kultúry je jednoduchá. Každý rok dostanú dve mestá v…
Slovensko malo najdlhšie zatvorené školy v Európe počas minulých pandemických vĺn a dnes sme napriek tomu zase jedna z m…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -