186 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (9)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Viete, čo je najlepšie na Kube? Že vás vždy dokáže prekvapiť. Tak dnes mi napríklad dorazila moja mini bubo skupinka o počte 10kusov. Snaž…
Druhé najväčšie mesto Brazílie je v týchto dňoch ako kotol. Predstavte si mesto, v ktorom žije okolo 7 miliónov obyvateľov a ak r…
Ako spoznáte Argentínčana hocikde na svete? Pravdepodobne drží v jednej ruke objemnú termosku s vriacou vodou a v druhej malú vydlaban…
Co robit, ked na Varadere fuka: 1)mozete privriet oci a uzivat si plaz aj tak 2)mozete skusit kite surfing s cokoladkovym instruktorom 3)mozete ist skusit predlzit si…
Baobab je jedným z národných symbolov Madagaskaru. Tento štvrtý najväčší ostrov na svete je akýmsi plá…
Keď sa ľudí na zájazde niekedy pýtam, čo Európska kuchyňa nepoznala pred objavením Ameriky, väčšinou dostávam…
Takmer vždy, keď sa ma niekto spýta, odkiaľ som, spomeniem si na jednu príhodu z Mexika: Ideme si na zájazde. Vychádzame von z Mexiko City a zrazu nas zastavi policajna…
Lima určite nie je mesto, ktoré si zamilujete na prvýkrát. Obávam sa, že to nebude ani láska na druhý pohľad a napriek tomu,…
Baracoa sa väčšine ľudí páči. Sme tu len chvíľku, ale každý už má svoje naj zážitky..niekto vystúpil na Stolovu Horu, niekto sa kúpal vo vodopáde, niekto bol u domácich…
Tak pomaličky balíme kufre. Každý sa dnes snaží zbaliť všetky darčeky a hlavne tequilu, tak aby sa neporusena dostala domov. Taktiky sú…
Dní v Mexiku nám plynu ako voda v kaskádach Agua Azul. Tam sme síce ešte není, ale veľa nám k tomu nechýba. Dve…
Dobre ráno, dobrý deň, dobrý večer! Naša miniskupinka o počte kusov 9, so mnou 10, aby sa nam to lepšie počítalo, dnes už bal…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
Grónsko a Faerské ostrovy
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Banánové republiky
viac → -
-