1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (44)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Stáť na najvyššom vrchu najdlhšieho pohoria sveta - to je niečo. Prečo to nerobí veľa ľudí? Lebo o tom jednoducho nevedia. Tak…
Plov je “národným jedlom” Strednej Ázie. Ide o špeciálne rizoto, ktoré tu robia doslova všade. Keďže chcem n…
Prví prisťahovalci do Patagónie v Puerto del Hambre („Prístav Hladu“) umreli od hladu, no dnes ide v Patagónii o gurmánske…
Kresťanské Veľkonočné sviatky aj židovský Pesah sa skončili. Modlili sme sa... no koronavírus je stále ešte silný. Moji…
Pauletov ostrov je známy tým, že tu 10 mesiacov musel stráviť zimu profesor zo Švédskej univerzity v Gothenburgu, Otto Gustaf Nordenskjöld. Bol zo Švédsko Fínskej rodiny…
Po oddychovej 20 minútovej plavbe z ostrova Praslin pristávame na ďalšom ostrove La Dugue. Tu nasadneme na exotický drevený…
Ak budete na juhu Argentíny v meste Ushuaia, odporúčame vám navštíviť reštauráciu, ktorá sa volá Villaggio…
Práve sa začína finále na Australian Open v Melbourne a BUBO je opäť pri tom. Garbine Muguruza hrá proti Sofii Kenin. Píše…
Ostrovy Turks and Caicos ponúkajú tradičnú kuchyňu ako aj top reštaurácie sveta. Vyberte si medzi autentickou, rumom ošľahanou…
Kinshasa, hlavné mesto Konžskej demokratickej republiky je 2. najväčším frankofónnym mestom sveta. Dočítate sa, že je po…
Dnes má prorok Mohamed narodeniny a ja som na ceste v moslimskej krajine. Kto to vlastne bol? Vyznavači Mohameda tvrdia, že zo všetkých…
...A tak už sedím v lietadle a zdá sa, že budeme v Afrike načas. No to nič neznamená, tá skutočná ´tvrďáčina´ sa…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kanada - veľký okruh
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
Zlatá cesta Japonskom
viac → -