1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (47)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Cyklón Idai odznel iba nedávno a napáchal najhoršie škody za posledných 100 rokov a dnes sa ženie na Mozambik ďalš…
Ako si Indovia predstavujú raj? Chcú sa reinkarnovať a v ďalšom živote sa narodiť na Mauríciuse. Vraj tu je iba 52% hinduistov, no ja sa tu…
Réunion, dobrodružný ostrov v Indickom oceáne. Prilietame, pod nami bolo dlhé hodiny iba more a more a more. Tento ostrov je naozaj ďaleko,…
Seychely. Ihrisko pre bohatých a krásnych. Ostrov v Indickom oceáne. Teda ostrovy, 115 ostrovov. Moc o nich nevieme, presne toľko koľko vieme o…
Gabon je stredoafrická krajina, ktorá leží na pobreží Atlantiku. Je to najlepšie miesto, ktoré môžete navští…
Chrám Matky božej, Paríž. Stojím tu pár hodín po tom, čo požiar ustal. Večer som nahrával reláciu do TA3 a požiar vtedy práve začal. Do očí mi vbehli slzy. Prvá gotická…
Modrá lagúna na ostrove Comino má skutočne takú farbu. Je to však turistická atrakcia a čakajte ohromné davy. No oplat…
Veľmi dobré sú aj nedeľné preteky koní v Marsa, južne od Valletty. Táto štvrť je už čierna a cítiť, že Malta m…
Čo bolo pre mňa fascinujúce, to boli predhistorického neolitické chrámy. Ide o jedny z najstarších chrámov na na&scaron…
Postreh 1: automobilová doprava Na Malte je veľmi veľa áut; na kvalitu si na Malte nepotrpia, a tak ide o malé autá nízkej kvality. Na…
Začítal som sa do veršov Dun Karm Psaila, poeta, ktorý sa v Żebbuġ (ale tom Maltskom) narodil. Bol taktiež kňazom. V nich Malta vyznievala inak. Veľkolepo. Čo ma…
Poznám maltských rytierov, vynikajúci maltský šalát s kapary a olivami, strýko mojej ženy trénoval maltskú…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -