1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (47)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Gabon je stredoafrická krajina, ktorá leží na pobreží Atlantiku. Je to najlepšie miesto, ktoré môžete navští…
Chrám Matky božej, Paríž. Stojím tu pár hodín po tom, čo požiar ustal. Večer som nahrával reláciu do TA3 a požiar vtedy práve začal. Do očí mi vbehli slzy. Prvá gotická…
Modrá lagúna na ostrove Comino má skutočne takú farbu. Je to však turistická atrakcia a čakajte ohromné davy. No oplat…
Veľmi dobré sú aj nedeľné preteky koní v Marsa, južne od Valletty. Táto štvrť je už čierna a cítiť, že Malta m…
Čo bolo pre mňa fascinujúce, to boli predhistorického neolitické chrámy. Ide o jedny z najstarších chrámov na na&scaron…
Postreh 1: automobilová doprava Na Malte je veľmi veľa áut; na kvalitu si na Malte nepotrpia, a tak ide o malé autá nízkej kvality. Na…
Začítal som sa do veršov Dun Karm Psaila, poeta, ktorý sa v Żebbuġ (ale tom Maltskom) narodil. Bol taktiež kňazom. V nich Malta vyznievala inak. Veľkolepo. Čo ma…
Poznám maltských rytierov, vynikajúci maltský šalát s kapary a olivami, strýko mojej ženy trénoval maltskú…
Čo tento pojem znamená? Zlaté kľučky dokáže nainštalovať hoci kto a do Dubaja vie odletieť každý. Luxusný hotel je aj o…
Toto je naše milované lietadlo. Antarktída je väčšia než Európa a keď chceme vidieť čo najviac musíme lietať. S …
Na ľadovce som sa bol pozrieť v Alpách, v Nórsku, na Novom Zélande, na Aljaške... Toto čo vidíme je však o úroveň…
Keď som sa stretol s Petrom Horkým v Prahe zaznamenával život českého cestovateľa storočného pána Zikmunda. Keď som sa ho sp…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
New York podľa BUBO
viac → -
Gruzínsko – cesta za vínom
viac → -
-
-
Kanada - veľký okruh
viac → -