1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (74)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Nedela je vzdy velkou udalostou, posvatnym dnom. " vtedy nepracujeme" hrdo vyhlasuju Samojcania akokeby to ine dni bolo inak. Rano sa pripravi Umu. Na kamene sa…
Americku Samou dotuje USA ved je to nezaradene uzemie USA podobne ako napr, Guam. . Samoa je samostatnou krajinou, je nadherna, a kto je za tym? Samoa je sponzorovana…
Samoa sa zopar razy zviditelnila. V septembri 2009 sa vlada rozhodla ze zmenia strany po ktorych sa jazdi. Premier Tuilaepa Sailele Lupesoliai Malielegao v…
Samoa oa je uplne ina nez Fiji. To proste citite a musite sa zacat usmievat. Maju sice taktiez vladu a politici robia pre obcanov tanceky aby si ich vsimli, no vsetko je…
Bula! Zdraví vás každý na Fiji. Na raňajky obed a večeru, 100x denne. Je to podobne ako Aloha na Hawaii. Bula! S krásnym úsmevom a…
Pred tromi dnami som letel z Perzskeho zalivu domov a dnes letim spat. Dubaj a Katar su blizko a trasa by mala byt podobna. Mna zaujima hlavne to ako sa obchadza dnesny…
Astrológ určil že sinhálsky nový rok začne o 14.05. Minulý rok to bolo niekedy ráno, no teraz hviezdy a slnko ukázali tento čas…
Zdravím z veľkej oslavy puthandu- tamilského nového roka. Tamilci sú podľa mňa najväčším národom sveta bez svojho …
Zomreli dvaja ľudia, ktorých som si vážil a ktorí ma týmto „prinútili“ vložiť sem na naše Fórum pár riadkov. I/ Lee Kuan Yew, ktorého „slobodný demokratický západ“…
Dnes si v BUBO pripominame vyrocie nasej revolucie. Ostnaty drot, ktory som sam strihal mam doteraz odlozeny, dokonca zaramovany. Dnes po celom svete uz tradicne krstime…
Karakoram highway je najkrajšou horskou cestou sveta. Krajšia než krajšia. All in one (všetky pohoria) - všetko na jednom zá…
Sami na Karakoram Highway a marhulovica. Šinieme sa po znamej KKH ( Karakoram Highway) co je jedna z ciest ktoru by mal kazdy cestovatel prejst. Cesta zo…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-