Rolexky za 500 korún

Rolexky za 500 korún

Ahojte, po stastnom pristati na letsiku v Bangkoku cakal nasu skupinu na zajazde Thajsko Malajzia(Singapur) prvy azijsky sok-teplota vonku cca 35 stupnov. Klimatizovany autobus, hotelove izby a bazen snad pomohli lepsej aklimatizacii. Vacsina novych Bubakov sa tu napriek tomu, ze mnohi su v Azii prvy krat, citi ako ryba vo vode. Odvazlivci ochutnali exoticke ovocie na najznamejsej turistickej ulici Khao San, presli sme sa az po pristav rieky ChayoPraya, obdivovali azijsky poulicny ruch, ochutnali pad thai aj ryzovu whisky, zazili autenticky miestne MHD. Teraz vsetci sedia na "zvrhlom" Pat Pongu, zensky cirkus vidiet treba ... a ak ma po prvom cisle niekto dost, na trhu sa da nakupovat a obdivovat "zarucene prave" znackove vecicky. Rolexky za 500Sk? No problem, sme predsa v Azii! Zajtra nas caka kulturny a poznavaci program, ozveme sa. Za vsetkych BUBO Thajcanov zdravi Zuzka

K

Ázia  

Thajsko, Singapur, Malajzia


náročnosť

15 dní

Trvanie

2307 3845€
K

Ázia  

Thajsko, Singapur, Malajzia


náročnosť

15 dní

Trvanie

2472 4120€
K

Ázia  

Thajsko


náročnosť

12 dní

Trvanie

1713 2855€
Vstupná karta do Thajska - návod na vyplnenie
Blog

Blog Vstupná karta do Thajska - návod na vyplnenie

Vitajte pri návode k vyplneniu príjazdovej karty do Thajska. Tento formulár sa dá vyplniť maximálne 72 hodín pred plánovaným vstupom do krajiny a…

Martin Lipinský 1 min. čítania
Duchovia Thajska – kultúra, zvyky a legendy
Blog

Blog Duchovia Thajska – kultúra, zvyky a legendy

Thajskí obyvatelia sú už odpradávna veľmi poverčivý národ. Niet sa čomu čudovať. Thajci a samotné thajské územie majú bohatú históriu, ktorá sa…

Marek Rybárik 17 min. čítania
Thajská kuchyňa - najlepšie jedlá a čo ochutnať
Blog

Blog Thajská kuchyňa - najlepšie jedlá a čo ochutnať

Až do relatívne nedávnej doby bolo bohaté kulinárske dedičstvo Thajska jedným z jeho najlepšie strážených tajomstiev. Objavenie tejto kuchyne…

Ivana Žibritová 23 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: