Aung San Suu Kyi dnes odsúdili

Aung San Suu Kyi dnes odsúdili Su Ťij , nikdy si nenecháme vymyť mozog!

A je to tu! Aung San Suu Kyi (Su Ťij ) dnes odsúdili na štyri roky väzenia. Keď čítate moje vyhlásenia, tak viete, aký mám k tejto političke vzťah. Viete, že som bol v Mjanmarsku v roku 1996, 1997, 1998; dlho pred inými. Viete, že Barmu milujem. Viete, že BUBO vždy ako najväčší predajca zájazdov do Únie Mjanmarska vždy podporovalo disent, a takto sme bojovali proti chunte. Prípad Aung San Suu Kyi je však jedným z dôvodov, prečo neznášam média. Ničia životy mnohým.

Tú božskú bytosť, ktorú prirovnávam k Nelsonovi Mandelovi, dnes odsúdili. Trpela 15 rokov (1989 -2010) v domácom väzení, obetovala kvôli veľkej myšlienke svoju rodinu, svoj život. Jej strana NLD vyhrala v roku 2015 voľby s jasnou prevahou.
A potom ju západ - cez svoje médiá - zradil. Bývalý kolonizátor, Británia,  zrejme od nej nedostal to, čo si predstavoval. Chceli sme jej zobrať Nobelovu cenu za mier a vydierali ju tým. Nedala sa.

Dnes ju chunta odsúdila.
Dámi, páni, iní – tak toto ste chceli?  Toto je vaša predstava o spravodlivosti?
Médiá ma za takéto vyhlásenia neznášajú, no sú to oni, kto píšu desaťročia klamstvo za klamstvom. Hejtujú ma, ale ja vyzývam na veľkú vzburu. Viem, že o desať rokov nás bude viac. Toto zavádzanie musí skončiť!

A aj skončí. Skončí ho za nás Čína, ktorá západ zničí a so západom aj mediálnu hamburgáreň.
Nechcem sa ohľadne vysvetľovania o Aung San Suu Kyi opakovať, prečítajte si naše (profesionálni sprievodcovia z BUBO) cestovateľské tipy o Barme, alebo si prečítajte cestopis o Marcovi Polovi v Mjamnmarsku a reáliách tejto krajiny. Tam vysvetľujem môj pohľad hlbšie, plus v blogu nájdete naozaj krásne fotografie tejto úžasnej krajiny.
Pripadám si tu ako disident a, áno, z mediálnej paniky kvôli covidu si robím srandu. To je predsa jedna veľká dvojročná estráda. Viete dôvod, prečo Aung San Suu Kyi odsúdili? Verdikt je: „Porušenie pravidiel Covidu podľa zákona o prírodných katastrofách.“
 
Tak, nech sa páči. Áno, robia si z nás západniarov srandu. No my si takýto prístup zaslúžime.  Stále si ako západ myslíme, že oklameme celý svet, ale svet čím bližšie k Číne, tým viac sa nám smeje.
Keď Aung San Suu Kyi nič viac neprišijú a aj keď jej 4 roky skrátia na 2, tak vyjde z väzenia ako 78 ročná. No chunta nechce, aby prežila... Dámy, páni, iné, nie je čas ospravedlniť sa?!
 


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Mjanmarsko, Laos, Kambodža


náročnosť

14 dní

Trvanie

3980
K

Ázia  

Mjanmarsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

3830
Marco Polo v Mjanmarsku Prémiový blog

Prémiový blog Marco Polo v Mjanmarsku

Mjanmarsko je jedna z mojich najobľúbenejších krajín. Pritom je krajina bezpečná s dobrými hotelmi a jedlom. No hlavne jej ľudia sú úžasní. Marco…

Bagan - na najkrajšej pamiatke sveta Bagan

Bagan Bagan - na najkrajšej pamiatke sveta

Najkrajšia pamiatka sveta! Bagan sa o toto prvenstvo bije s Angkor Watom v Kambodži, Petrou na juhu Jordánska, Machu Picchu v horách Peru, Taj…

Rangún - najšarmantnejšia metropola Ázie Rangún

Rangún Rangún - najšarmantnejšia metropola Ázie

Bývalé hlavné mesto Barmy, únie Mjanmarska milujem. Zažil som tu nádherné chvíle ešte v čase, keď toto šesť- či sedemmiliónové mesto bolo hlavným…

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: