Justin Trudeau, Jacinda Ardernová a Sanna Marin – progresívni lídri

Justin Trudeau, Jacinda Ardernová a Sanna Marin – progresívni lídri Čo majú spoločné?

Justin Trudeau, Jacinda Ardernová a Sanna Marin – progresívni lídri
 
Čo majú spoločné?
 
Kanadský premiér je typickým príkladom politika, ktorého západné média milujú a on miluje pozornosť médií. Justin Trudeau je na fotografiách kde kľačí na protestoch Black Lives Matter, miľuje tému LGBTQ2 a je veľmi známe jeho verejné ospravedlnenie sa tejto komunite.  Trudeau miľuje čokoľvek čo sa netýka výsledkov, financií, ale moderných = klikaných tém, ktoré však bohužiaľ pre Kanadu nevedú nikam. Moja 12 ročná dcéra sa ma minulý rok v Kanade opýtala prečo sú všade dúhové vlajky. Boli na každej banke, na každej jednej budove v centre Toronta, dokonca na vrchole najvyššej torontskej veže. „To je móda vysvetľujem. Chcú tým povedať, že všetci si máme byť rovní, vieš.“
Ale prečo je ich tak veľa nedala sa...
 „Vieš móda ktorá príde aj k nám a vtedy si aj ja na firmu vyvesím vlajku. Inak ma zlynčujú.“
Priznám sa ja som si tie vlajky nevšimol, nemám proti nim nič, mám zopár homosexuálnych kamarátov a o transgender som písal článlky keď ešte denník N neexitoval. Tento rok som sa s dcérou do Kanady vrátil a všímal som si jej zistenie viac a naozaj počet dúhových vlajok bol až šokantný. Pýtal som sa na Justina Trudeau a odpoveď bola väčšinou „aj jeho otec ako premiér bol hrozný a syn iba v hlúpostiach pokračuje“ Verím, že to isté sa nestane aktuálnemu  predsedovi PS pánovi Šimečkovi, ktorého rodina až po deda sú zarytí komunisti. No o to v tomto článočku nejde.
Ide o to, že na západe sa do čela dostávajú politici ako fínska premiérka Sanna Marin, ktorej aprobácia na tento post bolo zdá sa iba to, že bola vychovávaná lezbickým párom. Alebo celebritná novozélandská premiérka Jacinda Ardernová, ktorá sa preslávila tým, že kojila v parlamente, ale inak to bolo strašné kydy a chaos čo predvádzala. Múdre národy, ktoré vedia počítať si však rýchlo uvedomili, že tieto ženy nezvládajú ochraňovať štátnu kasu a z postu ich rýchlo vyhnali. Hviezdičky zhasli. Hviezdičky vytvorené médiami, ktoré z nich urobili celebrity a keďže nejde o najinteligentnejšie tvory, tak na to skočili a predvádzali sa a predvádzali... a ja som to naozaj nevedel čítať. Videl som ako podnikateľ, ktorý si musí zarobiť každé euro, že to čo hovoria vedie do pekla. No prakticky všetky západné média to nevideli? Ak pripúšťame, že za prezidentom USA Joeom Bidenom je dobrý team, ktorý riadi veci, keď on nevládze, tak potom sa pýtam a kto je za médiami? Prečo všetky unissimio píšu tieto kydy a keď sa veci zrútia iba mlčia? Kto to tu riadi?

 
Justin Trudeau je na tom podobne ako bývalá premierkaq Fínska a Nového Zélandu. V poslednej kauze obvinil Indiu, že dala zavraždiť občana Kanady. Sikha, ktorý podporoval založenie samostatného štátu Chalistán. Ak som nenavštívil gurudvaru (sihkskáý chrám) stokrát tak ani raz. Sikhov dobre poznám a viem o čom je reč. Pandžáb -päťoriešie je veľmi bohatou časťou Indie, obilnicou Indie a India si nemôže nechať túto časť iba tak odísť. Indira Ghandiová nechala na Zlatý chrám v meste Amritsar strieľať a jej sihkský strážca ju za to zabil. Viem o sihkoch veľa a sú tu veľmi milí ľudia.
Justin Trudea je však značným trúdom, keď nepochopil, že sa veľmocenské nastavenie sveta mení. Nepochopil to, že nie celý svet číta našu tlač, ktorá ho miľuje. Naopak, väčšina sveta už tie zavádzania nečíta, už tomu neverí a to čo ešte na Slovensku funguje, už v múdrejších národoch, ktoré majú viac ľudí čo vyštudovali Ivy League, nefunguje. Národy so skutočnou budúcnosťou sa oslobodili od jedného z pilierov postkoloniálnej politiky západu - mediálneho brain-washingu.

BRICś si ide svoje a aj nedávne vyhlásenie G20 napríklad čo sa týka vojny Rusko- Ukrajina majú úplne inú rétoriku než naše média. Kanada zdá sa dnes všetkých spojencov stratila (to píše BBC aj CNN).
Trudeau kľačí na mitingoch, ktoré sú in, ale Indov podceňuje, lebo nevdel, že sú "in". To mu nepovedali.  A to je jeho veľká chyba. Ostal sám a ja som rád.
Verím že bude čím ďalej tým viac pádov politikov, ktorí nemajú víziu a riadia sa aktuálnymi týždňovými (pseudo) -témami -vytviáranými našimi "slobodnými" médiami. Píšem o tom na záver poslednej časti svojho Plavebného denníka. Média, ktoré majú plné ústa slobody, ale vládne v mich cancel culture a napríklad môj článok nikdy neuverejnia. Pritom sa už mnoho mnoho razy o pár rokov ukázalo, že som mal pravdu. No v tej danej chvíli to neplatí? Nie je to módne? Ja si myuslím, že úroveň novinárov -z ktorých sa stal korporát bez nutnosti myslieť je nedostatoičná na hlbšie pochopenie. Samozrejme zovšeobecňujem - no ak nejaký novinár so širšou perspektívou exiotuje a ideálne aby mal pas, tak mu pošlite moje články. 


India je jednou z najrýchlejšie rastúcich ekonomík sveta – má super vládu a premiér Narendra Modi je ukážkou dobrého lídra. India má 35x toľko obyvateľov ako Kanada a je najväčšou šancou západu proti blížiacej sa hegemónii Číny. Apropos vedeli ste že Čína sa práve stala najväčším exportérom aut na svete? Deje sa to čo dávno píšem viď Pravda o Číne. Snažil som sa aby moje články niekto uverejnil, no to nie je "in." In je hanobiť Čínu. No opäť tých inteligentnejších vyzývam zapojiť mozog. Keby boli v Číne vo vláde takí idioti, ktorí ničia svoj národ, dávajú mu nízke výplaty, forsírujú komunizmus československého typu, a držia národ v "digitálnych okovách" myslíte si, že by to prinieslo tak obrovskú kreativitu, napredovanie a takýto celkový výsledok?

Dovoľte druhú kacírsku otázku. Prečo v našej slobodnej krajine s úžasným režimom neexistuje slovenská automobilka? 

Niečo tu nesedí.


Čo majú Justin Trudeau, Jacinda Ardernová a Sanna Marin spoločné? Sú to najvýznamnejší (média píšu že najúspešnejší) progresívni lídri, sú bábkami v rukách médií, nerozvíjajú, ba škodia svojim krajinám a celému západnému svetu. Ničia ekonomiku svojich štátov, lebo sa jej nevenujú a venujú sa divným otázkam a aktivistickým témam.

Poučme sa!!!!

Pekný deň prajem.
 
 


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Amerika  

Spojené štáty americké (USA), Kanada


náročnosť

12 dní

Trvanie

4800
K

Amerika  

Spojené štáty americké (USA), Kanada


náročnosť

7 dní

Trvanie

1886 2358€
K

Amerika  

Kanada


náročnosť

13 dní

Trvanie

4039 4590€
Najnebezpečnejšie zviera sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najnebezpečnejšie zviera sveta

Lev, tiger, žralok, byvol, hroch? Nie! Je to komár a všetci naši sprievodcovia v Afrike tento vtip poznajú. No pri toľkých mŕtvych - ročne je to…

Ľuboš Fellner 17 min. čítania
Roald Amundsen - cestovateľ, objaviteľ Prémiový blog

Prémiový blog Roald Amundsen - cestovateľ, objaviteľ

Prvý na južnom póle a zrejme aj prvý na tom severnom. Keďže som sa bezmála narodil ako Nór, mám k Amundsenovi úzky vzťah a tento blog píšem od…

Ľuboš Fellner 32 min. čítania
Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024 Prémiový blog

Prémiový blog Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024

Naša planéta je úžasným miestom, kde ešte stále môžete natrafiť na autentickú divokú prírodu aj s jej obyvateľmi - fascinujúcimi divými zvieratami…

Martin Karniš 48 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: