Káva u Ralpha Laurena

Káva u Ralpha Laurena

Od chvíle, ako vstúpite do kaviarne, vás zahalí atmosféra sofistikovanosti a luxusu. Prvá kaviareň Ralph´s Coffee bola otvorená v roku 2014 v New Yorku s ikonickým zeleno-bielym vintage vzhľadom. Klasické prvky Ralpha Laurena sa miešajú s nadčasovým dizajnom, vytvárajúcim dokonalú harmóniu štýlu a nadčasovosti. Umiestnenie kaviarne na Madison Avenue je ideálnym miestom na rannú kávu, ľahký obed alebo popoludňajší únik.

Káva je tu skutočne výnimočná. Bez ohľadu na váš obľúbený druh, či už je to tradičné cappuccino, silné espresso alebo nejaká zo špeciálnych zmesí, každá šálka je dôkazom ich oddanosti kvalite. Každá fazóna je starostlivo vybraná a odborne spracovaná, čo zaručuje bohatý a lahodný zážitok s každým dúškom. Kávové zmesi Ralph sa vyrábajú z organicky pestovaných zŕn zo Strednej Ameriky, Južnej Ameriky a Afriky a sú pražené a balené vo Philadelphii spoločnosťou La Colombe. Ak máte radi chuť karamelu a tmavého ovocia, určite vyskúšajte Ralph´s Roast. Túto zmes vytvoril samotný Ralph Lauren.

Na výber máte širokú škálu lahodných sladkých špecialít, ktoré dokonale doplnia vašu kávu. Či už vyskúšate Ralphovo obľúbené brownie, čučoriedkový muffin alebo čokoládovú sušienku nebudete sklamaní.

Ralph's sa za posledné desaťročie rozšíril a otvoril viacero pobočiek v New Yorku, Chicagu, Miami, Virgínii, Hong Kongu, Tokyu a Londýne. Teraz Ralph's sprístupňuje svoju kávu mnohým fanúšikom, ktorí nežijú v blízkosti týchto miest, prostredníctvom plechoviek, ktoré je možné zakúpiť online alebo aj v kaviarni Ralph's Coffee a v niektorých obchodoch s oblečením Ralph Lauren. Káva luhovaná za studena, známa aj pod názvom cold brew, sa vyrába v spolupráci s La Colombe, ktorý praží kávu pre maloobchodné predajne Ralph.

Na našom zájazde v New Yorku odporúčame zastaviť sa počas prehliadky na rýchlu dávku kofeínu v Ralph's Coffee truck, ktorý sa nachádza blízko Top of The Rock. To, čo robí Ralph's Coffee výnimočným, nie je len samotná káva, ale celkový zážitok.

My v BUBO navštevujeme všetky krajiny sveta od pólu k pólu. A chceme ich ukazovať inak. Preto našim klientom vždy ponúkame možnosť ochutnať aj najlepšiu kávu každého štátu. V tak obrovskej krajine ako je USA je to však výzva. V BUBO sa snažíme aj zdanlivo nepodstatné detaily doťahovať ďalej. A výsledkom je lepšia dovolenka, kde naši klienti cez zážitky pochopia danú krajinu alebo oblasť lepšie.

K

Amerika  

Spojené štáty americké (USA)

29.05. → 12.06. +14 termínov

náročnosť

15 dní

Trvanie

4590
E

Amerika  

Spojené štáty americké (USA), Kanada


náročnosť

12 dní

Trvanie

4800
K

Amerika  

Spojené štáty americké (USA), Kanada


náročnosť

7 dní

Trvanie

2797 3108€
Kam cestovať za športom? Prémiový blog

Prémiový blog Kam cestovať za športom?

Rozmýšľate nad tým, kam by ste sa mali vybrať, pokiaľ ste športovým fanúšikom či aktívnym športovcom? Pripravili sme tipy pre obe skupiny. No najmä…

Ľuboš Fellner 18 min. čítania
Grand Canyon – dych vyrážajúce divadlo prírody Grand Canyon

Grand Canyon Grand Canyon – dych vyrážajúce divadlo prírody

Grand Canyon. Prírodný div sveta, o ktorom už počul snáď každý. A pri počte turistov, ktorí ho ročne navštevujú, môžeme žartovať, že už ho každý aj…

Michal Repta 13 min. čítania
Bermudský trojuholník - ako som sa stratil Prémiový blog

Prémiový blog Bermudský trojuholník - ako som sa stratil

Bermudský trojuholník alebo Bermudy. Ostrovy, čo ležia niekde v Karibiku? Je to jeden ostrov, je ich viac? Čo je to za štát? Trošku sa v tom…

Ľuboš Fellner 28 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine:

USA