Novak Djokovič na AO porazil idiotizmus

Novak Djokovič na AO porazil idiotizmus

Novak Djokovič nielenže v januári 2023 vyhral Australian Open, on touto výhrou porazil idiotizmus. Pred rokom som o tomto skvelom tenistovi, ktorého premiér Austrálie s vehementnou podporou médií (áno, aj tých našich) molestoval a ničil, napísal zopár príspevkov na náš web - cestovateľské príspevky pri krajine Srbsko. Nikto to nečítal a písal som vtedy proti všetkým – veď Novak bol zradca a zaslúžil si TO. Tak mu treba, tak mu treba, skandoval rozvášnený dav...

Novak priletel do Melbourne krížom cez celú zemeguľu a oni ho zatvorili doslova do väzenia – bol to hotel, ale vyzeral ako väzenie – a nasledovali súdy, Novakova dehumanizácia. Tenisti podľa mňa nie sú zrovna najmúdrejší ľudia, a tak ho mnohí potopili. Nadal sa razom dostal v granslamových víťazstvách pred Novaka. Federer sa držal mimo ako vždy, bez názoru – nižšie píšem, že dnes sú populárni práve takíto ľudia a Federerovi jeho poradcovia radia, aby takýto (bezpohlavný) bol... Bezpohlavný dnes, aj toto je urážka, veď sme si pohlavia rovné.

Každopádne, mnohí ho pred rokom potopili. Novak sa držal, nič nepovedal, no nesklopil hlavu. Ustáť mediálne tlaky nie je ľahké. Pozrite sa, čo dnes robia Elonovi Muskovi - asi vy máte dojem, že to tento geniálny technológ prepískol a že sa v sociálnych médiách nevyzná a zaslúži si, aby jeho majetok klesol na polovicu. No to tak nie je, Elon Musk je to isté ako Novak a ja by som si prial, aby zvíťazil ako Novak. Keď sa to stane, bude to prvá lastovička k záchrane liberálneho Západu.

Novak Djokovič je starý chlap, už ho všetko bolí, má zranenia.... No tento Srb nám všetkým Slovanom môže ísť príkladom!!! Slovania – bývalí otroci („slave“ od slova Sláv) sú Anglosasmi podceňovaní a často je na to aj dôvod. Nedržíme spolu, pridáme sa na stranu nepriateľa, skloníme hlavu. Hovoriť pravdu? To nie je to, v čom sme vychovaní, skôr utiecť do lesa či močarísk...

Keď si pozriete čo média písali aj na týchto AO, tak zistíte, ako média Novaka Djokoviča celý čas napádali. „Filmuje zranenia“, „jeho otec oslavoval s podporovateľmi Ruska“ – áno, zameriavajú sa aj na rodinu tenistu, len aby našli dôvod, prečo je on lump, zločinec.

Djokovich, villain. Why he Djokovic not as liked as the others tennis players etc...

Nevšimli ste si čo média robia? Je to ako vo filme. Dobrý a zlý hrdina. Kedysi to boli dobré zložité filmy, no dnes médiá so svojimi nevzdelanými novinármi skĺzavajú k „zložitosti“ Ramba. Dobrý tenista a zlý, veľmi zlý tenista. Bieloruská tenistka Victoria Azarenka sa Novaka zastala. Ďalšia Bieloruska (teda taktiež nenávidená) Aryna Sabalenka AO vyhrala. Iba mi tak napadá, že to pre anglosasov musí byť ohromné sklamanie. Však aj ženské a mužské víťazstvo "oslávili" so zaťatými zubami. OK som proamerický, a proeurópsky, ale podľa mńa je 1/ sluš osť pogratulovať víťazom  2/ zamyslieť sa akoto že sú Bielorusky tak silné? Keď si prečítate čo píšem o Minsku tak je to vcelku jasné.

Elona Muska za jeho snahu vytvoriť slobodnú platformu ničia. „Nemôžeme slobodne hovoriť, lebo konšpirátori prevezmú oťaže,“ píšu novinári a prekvapujúco im to ešte všetci "papajú." Treba si uvedomiť, že aj ja som týmto textom konšpirátor. A ked Musk nevyhrá, tak ma odstránia, môj článok si nevygooglite, zrušia nám stránku, prosto „ochránia demokraciu“ a nevzdelaný volič (tých je stále viac spoločne s nevzdelanými politikmi) bude prikyvovať a lynčovať zradcu.
  
Pred rokom som si prial, aby premiér Austrálie, ktorý Novakovi Djokovičovi robil zle, skončil vo svojom úrade do roka – teda skôr hneď po voľbách. Lebo to molestovanie nebolo pre záchranu zdravia Australčanov, ako tvrdil, ani preto, aby sme si boli všetci rovní – veď Novak Djokovič sa pýtal organizátorov a aj od štátu Viktoria, kde sa turnaj koná, dostal povolenie na vstup...

Tu išlo o predvolebné kortešačky, do ktorých tento úžasný tenista, ktorý sa vypracoval z úplného dna hore sám, akosi spadol. Nemal za sebou anglosaské médiá, je Srb a teda nepriateľ. Išlo to ľahko. Pred rokom som si v tomto príspevku: Súd Novaka Djokoviča v Australia Open prial, aby skončila aj progresívna politička Jacinda Ardern, premiérka Nového Zélandu.

My podnikatelia myslíme vopred aj desaťročia, a preto sme bohatší než ostatní. Keď robíte to, čo všetci, nikdy nezarobíte. Musíte urobiť to, čo nie je a bude. To sa dá naučiť - čítajte moje blogy na víkend a zbohatnete!

No tu som si prial, aby sa to stalo nie o desať rokov, ale do roka - a je to. Obaja „coviďáci" sú preč. A Novak Djokovič je opäť na piedestále. Novak porazil idiotizmus – ak pravda vyhrala, tak nie vo víkendových českých prezidentských voľbách, ale tu. V Čechách vyhral dobrý marketing a prezident je aj tak nevýkonný pajác.

Český prezident je pajácom a tento bude pritakávať, ako sa patrí. No o dva roky ho aj tak polovica Čechov bude nenávidieť. Aj Elona Muska môžu stále novinári ohovárať... Podobne ako u prezidenta, niet jasného výsledku a na všetko sa dá pozrieť tak či tak -  no Džoko vyhral, a to je jasné.

No pre média to jasné nie je - uvidíte, že si opäť a opäť niečo nájdu. Ľudia si nepamätajú, prečo ho pred rokom ničili a majú z neho zlý pocit a na tom sa dá stavať. A tak novinari aj stavať budú. Myslíte si, že sa nájde slovenský odvážny redaktor, ktorý sa postaví medzinárodnému tlaku? V prípade covidu, vojny Rusko-Ukrajina, kde denne zomierajú nevinní ľudia, v prípade nefunkčnej vlády, ktorá si z mne neznámeho dôvodu stále hovorí liberálna demokracia - sa totižto nikto nenašiel a nepostavil sa lži a všetci iba prikyvujú. Ako za komoušov.
 
Ako byť dnes populárny? Pozrite sa na úspešných politikov. Pchať sa do zadku. Opakovať dristy. Ísť vždy na vlne. A ako to dopadne? Katastrofou. My potrebujeme Djokovičov, my potrebujeme vyhrávať! Veľká poklona, Džoko. Tu nešlo iba klasickú výhru grandslamu, ale o čosi väčšie!


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Európa  

Kosovo, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Čierna Hora, Chorvátsko, Severné Macedónsko


náročnosť

13 dní

Trvanie

1441 1695€
Najmladšie štáty sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najmladšie štáty sveta

Západná civilizácia a mnohí turisti zo všetkých kútov sveta sa naháňajú za tým naj. Ja nie som výnimkou. No čím som starší, tým sa viac zaujímam aj…

Ľuboš Fellner 16 min. čítania
KVÍZ: Poznáte Balkán? Otázky, ktoré vás preveria Blog

Blog KVÍZ: Poznáte Balkán? Otázky, ktoré vás preveria

Dovolenka v Chorvátsku je špecialitou Slovákov dlhé roky. Mnohí však čoraz častejšie vyhľadávajú aj relax pri mori v Albánsku či Čiernej Hore,…

Viktor Háber 10 min. čítania
Belehrad - dokonalý návrat v čase Belehrad

Belehrad Belehrad - dokonalý návrat v čase

Pre turistov zo zámoria, ktorí chcú vidieť Európu, určite nebude Belehrad na najvyšších miestach rebríčku miest, ktoré treba navštíviť. Je však…

Viktor Háber 21 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny: