769 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (12)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Zdravime doma vsetkych a hlasime sa ze sme v poriadku,usmiati,spokojni a patricne okuzleni tym vsetkym co sme uz zazili :) internetu je malo a vacsinou nefunguje :)…
Ny Hau Slovensko ! Chystuaju sa na teba tri velke prispevky bo Expedicia s Velkym E je v plnom prude a kedze (chvalabohu) civilizacia este nedobehla vsade az teraz je…
Sedime na vybornej kavicke potom, co sme absolvovali tibetsku mnissku debatu v klastore Divokej ruze v Svatom meste. Dari sa nam velmi dobre, pocasie az na dnesne mensie…
tak sa to dostalo aj do nasich medii, Najvacsia burka, resp dazd za poslednych 60 rokov v Pekingu. Zatvorene letisko, zaplavy atd. Sedim teraz so skupinou Tibet Nepal…
Pomaly dospavam jetlag po navrate z Pekingu a uzasnej 18 dnovej dovolenky v Macau, Hong Kongu a Cine. Dojmy z novych miest, zahrad, palacov, riksi, stretnuti s ludmi…
Cina sa oplati. Este kym euro a dolar priserne neklesnu, este kym jej pocet obyvatelov nepresiahne miliardu a pol, este kym nazburaju stare romanticke hutongy, este kym…
Milý Bubo Tak sme sa stali Bubákmi - absolvovali, t.j. prežili bez ujmy na zdraví našu prvú bubácku dovolenku - Transsibírska magistrála, Irkutsk, Bajkal, Mongolsko,…
In medias res. Priamo na shanghajskom Bunde, kde po prvej opiovej vojne zriadili Briti svoj hlavny stan. Odjakziva sa obchodovalo na brehoch Zltej rieky, ale kym do 19.…
Tazko porovnavat USA s Cinou, ktore obvykle stoja na opacnych politickych poloch, ale nasli by sme mnohe paralely. Staci ist do Macaa, kde obrat kasin je vacsi ako obrat…
Ahoj Bubáci, Cestovanie bolo vždy mojím veľkým koníčkom. Už si ani nespomínam, kedy ma prvýkrát napadlo navštíviť „Zem, ktorá je stredom „ a už sa mi nechce veriť, že je…
Je to mesiac, co sme sa vratili zo zajazdu a ja musim stale mysliet na nase zazitky. Prezeranie fotiek ma vracia naspat a znova a znova si uvedomujem, ze tento zazitok…
Ako hrali nasi? Zvitazili nad Kanadou. Huraaaaa, zaznelo v autobuse pri ceste z letiska. A ako hrali Cesi? Vyhrali? To snad nie je pravda, ze vyhrali nad svedmi...to…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -