28 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Papua Nová Guinea (2)
Papua Nová Guinea - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Papua Nová Guinea
Na juhu ostrova je kultúra podobná tej v Kokopo a prípadne na ostrovoch Duke of York – kultúra kmeňa Tolai. No tu na severe ostrova je…
Po hodinke cesty z Kaviengu sa pozdravíme so šéfom dediny Laraibina s Mai Mai, ktorou je žena Kathy Hiop. Čiperná starenka melané…
Ostrov Nové Írsko je prenádherný, neuveriteľne upravený, čistučký. Ako je to možné? Na takomto čistučkom mieste sa žije…
Žraloky sú v Tichom oceáne bežnou súčasťou životov miestnych ľudí. Sú však také nebezpečné ako ich širok…
Nové Írsko je administratívnou súčastou Papui Novej Guinei v Melanézii. Leží v Bismarckovom mori v Tichom oceáne. …
Viete kde to je? Novú Kaledóniu poznáte (cestovateľské postrehy nájdete na tomto Fóre), Nové Hebridy si vygooglite (a…
Golf v Severnej Kórei Golf v Ekvatoriálnej Guinei (rovníková Afrika) Golf na Novej Británii – Papua Nová Guinea (rovn…
V auguste roku 2007 sa potomkovia kmeňa Tolai verejne ospravedlnili honorárnemu konzulovi Fidži. V roku 1878 ich predkovia zjedli všetkých mision…
Prileteli sme do Neu - Pommern do Herbertshöhe. Ja naturlich! Mali by sme začať rozprávať nemecky, sme predsa v Bismarckovom mori v bývalej koló…
Na letisku dostáva palubenky iba polovica našej skupiny. To je podľa mňa dosť málo. Lietadlo má vraj voľné miesta na sedenie, ale je…
“Toto je pumpa” ukazujeme mi prvú unikátnosť taxikár, ktorého som si prenajal na poldňovú prehliadku mesta. A takto…
Zločinnosť a kanibalizmus je to čím sa Papua Nová Guinea dostáva do pozornosti svetových médií. Ale sú to iné d…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -