193 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (4)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
Vysvetlím. Ak máte zaočkovaných 95% starých ľudí a chorých ľudí a je šanca, že na variant Omicron…
Po delte máme nový variant covidu. WHO či SZO (Svetová zdravotnícka organizácia) v nedeľnom vyhlásení uviedla, že stojí za africkými národmi a žiada, aby hranice…
Zdá sa, že nie vakcína, ale BUBO je sloboda. Vláda dnes odsúhlasila lock down pre neočkovaných aj očkovaných. No my v…
Návšteva ľadového domu v Tatrách je našou každoročnou tradíciou, či už ho sa na toto majestátne umelecké dielo…
17. november je mojím najväčším sviatkom. Ako študent som bol účastný na vybojovaní si slobody. V …
Ak nebudeme bojovať o ozajstnú demokraciu a ozajstnú slobodu, skončíme zle. Nevieme presadiť zákon, že ak novinár nap…
Milé dámy, vážení páni, milí lovci zážitkov. Dovoľte mi privítať Vás na 8. ročníku plávania…
Naozaj sa dá opäť cestovať? Naša vláda sa rozhodla, že ak ste zavakcinovaný, tak po návrate po 9. júl 2021 z celého sveta do karantény nemusíte ísť. Takže odletíte dnes…
Ak ste sa dali včera zaočkovať druhou dávkou proti covid-19 a dnes, v stredu, sadnete do lietadla, na Island Vás pustia. Zajtra, od štvrtka, už nie, a budete musieť…
Mnohí mi hovoria, že novinári nemajú moc, že sú to nuly. Ja si to nemyslím, vážim si novinársku prácu, na poslednej ceste okolo sveta som videl, ako tvrdo novinári…
Pošlite tento cestovateľský príspevok antivakcerom – ja týchto ľudí absolútne chápem. Sám som sa neočkoval proti hepatitíde A, B – základ je vedieť sa správať. Nie som…
Konečne je dôvod zaočkovať sa. Zaočkovaní totižto môžu letieť do celého sveta- konečne! Očkovanie nepotrebujete -športujete, ste zdraví, máte dobrú imunitu a celé sa Vám…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -