187 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (3)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
Dnes sa koná veľký summit krajín s najväčšou budúcnosťou (Brazília, Rusko, India, Čína, Juhoafrická republika). Pred pár týždňami som bol v Indii, v pondelok som doletel…
Hoci svet chce lietať, sú aj takí, čo z morálneho hľadiska lietanie obmedzia. A je tu otázka. Čo je etickejšie k prírode, vzdať…
Švédi otvárajú krajinu. Progresívni Novozélanďania tiež. No každý si predstavuje pod otvorením čosi in…
V súčanosti poznáme mnohých Slovákov, ktorí vycestovali do sveta a vďaka svojim schopnostiam a zručnostiam sa im podarilo vytvoriť si…
Celá myšlienka formátu Európske hlavné mesto kultúry je jednoduchá. Každý rok dostanú dve mestá v…
Slovensko malo najdlhšie zatvorené školy v Európe počas minulých pandemických vĺn a dnes sme napriek tomu zase jedna z m…
Vysvetlím. Ak máte zaočkovaných 95% starých ľudí a chorých ľudí a je šanca, že na variant Omicron…
Po delte máme nový variant covidu. WHO či SZO (Svetová zdravotnícka organizácia) v nedeľnom vyhlásení uviedla, že stojí za africkými národmi a žiada, aby hranice…
Zdá sa, že nie vakcína, ale BUBO je sloboda. Vláda dnes odsúhlasila lock down pre neočkovaných aj očkovaných. No my v…
Návšteva ľadového domu v Tatrách je našou každoročnou tradíciou, či už ho sa na toto majestátne umelecké dielo…
17. november je mojím najväčším sviatkom. Ako študent som bol účastný na vybojovaní si slobody. V …
Ak nebudeme bojovať o ozajstnú demokraciu a ozajstnú slobodu, skončíme zle. Nevieme presadiť zákon, že ak novinár nap…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -