1367 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (51)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Ožratí bitkári. V zelenom krátkom tričku a roztrhaných gaťách oblečení sedláci s okrúhlimi červenými tv…
Nerobím si srandu. Naozaj. Dnes spím v hoteli, ktorý vyletel do vzduchu najviac razy na celom svete. Sýria? Jemen? Irak? Somálsko?…
Vymieňame peniaze. Je to dobrá mena a spraví z vás hneď milionára. Volá sa Dobra. Za 100 euro dostávam 2.45 milióna…
Morské krokodíly sú obrovské, stiahnu vás pod hladinu a potom točivými pohybmi roztrhajú. Minulý mesiac niekto…
Boli sme spoločne s Wilim kúsok od hraníc s Rovníkovou Guineou. “Ľubo, neviem sa tam dostať. Aj keď mám víza, nepustili ma dnu…
To, čo je pre Paríž Eiffelova veža, je dnes pre Singapur tento hotel – táto ikona! Leží v absolútnom centre a všetko sa toč…
Kaledónia je latinský názov pre Škótsko a Hebridy sú ostrovy nachádzajúce sa západne od Škó…
Žralok obrovský, žralok veľrybí( Rhincodon typus) je najväčším známym existujúcim druhom rýb. Tu Vám…
Keď zavriete oči a máte povedať 3 charakteristiky Kolumbie, tak v nich určite aspoň jednou vecou bude kokaín, Pablo Escobar či Narcos. My v BUBO uží…
Safari je pozorovanie zvierat a preto mi to slovo pripadá vhodné. Vedeli ste, že Antarktída je najväčšou pú…
Bogota leží 4 stupne od rovníka a tak musí byť slnečná a horúca. Chyba! Bogota je iná než si predstavujete. Vyš&scaron…
Kolumbia? Čo si predstavíte? Zatvorte oči a spomeňte si na 3 veci. Hmm? Káva a niečo s kokaínom medzi nimi zrejme boli. Kolumbia je v našich…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
USA - západ