1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (51)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Jeden z filmov, ktorý ak sa zaujímate o Afriku, musíte vidieť je Posledný Škótsky kráľ o diktátorovi Idi Aminovi.…
Prechádzame pralesom až k najväčšiemu jazeru Ohňovej Zeme k Lago Fagnano, ktoré domorodí indiáni nazývali Cami (veľk…
V stredu 9. mája 2018 sa uskutočnili 14. malajzijské všeobecné voľby. Telefonujem Michaelovi, preboha je to už 15 rokov, čo sme v jeho hoteli…
Vnoriť sa hlbšie do tohoto problému bolo dlho mojím snom už od čias keď Simple Minds vydali Belfast Child. Ako dieťa som sa v televíznych…
Mladý Leo (Jack) drží za pás mladučkú Kate Winslet (Rose) na prove lode a jej vlajú vlasy vo vetre. On je chudobný no nadan…
Ožratí bitkári. V zelenom krátkom tričku a roztrhaných gaťách oblečení sedláci s okrúhlimi červenými tv…
Nerobím si srandu. Naozaj. Dnes spím v hoteli, ktorý vyletel do vzduchu najviac razy na celom svete. Sýria? Jemen? Irak? Somálsko?…
Vymieňame peniaze. Je to dobrá mena a spraví z vás hneď milionára. Volá sa Dobra. Za 100 euro dostávam 2.45 milióna…
Morské krokodíly sú obrovské, stiahnu vás pod hladinu a potom točivými pohybmi roztrhajú. Minulý mesiac niekto…
Boli sme spoločne s Wilim kúsok od hraníc s Rovníkovou Guineou. “Ľubo, neviem sa tam dostať. Aj keď mám víza, nepustili ma dnu…
To, čo je pre Paríž Eiffelova veža, je dnes pre Singapur tento hotel – táto ikona! Leží v absolútnom centre a všetko sa toč…
Kaledónia je latinský názov pre Škótsko a Hebridy sú ostrovy nachádzajúce sa západne od Škó…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -