1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (61)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
“Dá sa ísť plávať aj do mora?” pýtam sa troch ľudí nezávisle, a vždy nastane ticho. Libreville sa nachádza…
Za 25 rokov, čo brázdim našu planétu, vidím, ako káva dobýja svet. V Indii, krajine čaju, každoročne pribudnú tisícky nových kaviarní. Veď aj my na Slovensku sme sa…
V našich končinách nie sme na charitu zvyknutí. Nerobíme to. Je to spôsobené tým, že sme vychovaní k…
Ako prvý bozk, tá chuť, keď ochutnáte indžeru, je zážitok, ktorý nikdy nezabudnete. Nie vždy to však vyjde. Ja vždy hovorievam:…
Etiópia je jedinou africkou krajinou, ktorá nebola nikdy kolonizovaná a preto je Habeš podobne ako Siam (dnešné Thajsko) s…
Na ceste na veľkú expedíciu do rovníkovej džungle na západnom pobreží Afriky (Gabon, Ekvatoriálna Guinea, Sao Tomé) som…
Vyplazujeme na vás jazyky a takto vás srdečne zdravíme z nášho Family zájazdu. Je to ohromná sranda kúpať sa v…
Mám ďalší sen. Navštíviť hrobku Árona. Zdá sa to divné, veď som práve navštívil v Hebrone …
V hmle histórie vidíme krížom cez Džibutsko prechádzať našich predkov mieriacich po prvý raz z materskej Afriky…
Džibuťania tvrdia že faraónka Hatšepsut obchodovala práve s ich predkami. Džibutsko je krajina v oblasti Afrického rohu, ktorý…
HEBRON to je Bývalé hlavné mesto Izraelu, najstaršia kúpna zmluva, prvý zaznamenaný pohreb na svete, hroby Abrahá…
Vo štvrtok volal celý Jeruzalem Hosana a Ježiš kráčal na horu Sion. My kráčame po tých istých stopách. Prich…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -