1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (61)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Etiópia je jedinou africkou krajinou, ktorá nebola nikdy kolonizovaná a preto je Habeš podobne ako Siam (dnešné Thajsko) s…
Na ceste na veľkú expedíciu do rovníkovej džungle na západnom pobreží Afriky (Gabon, Ekvatoriálna Guinea, Sao Tomé) som…
Vyplazujeme na vás jazyky a takto vás srdečne zdravíme z nášho Family zájazdu. Je to ohromná sranda kúpať sa v…
Mám ďalší sen. Navštíviť hrobku Árona. Zdá sa to divné, veď som práve navštívil v Hebrone …
V hmle histórie vidíme krížom cez Džibutsko prechádzať našich predkov mieriacich po prvý raz z materskej Afriky…
Džibuťania tvrdia že faraónka Hatšepsut obchodovala práve s ich predkami. Džibutsko je krajina v oblasti Afrického rohu, ktorý…
HEBRON to je Bývalé hlavné mesto Izraelu, najstaršia kúpna zmluva, prvý zaznamenaný pohreb na svete, hroby Abrahá…
Vo štvrtok volal celý Jeruzalem Hosana a Ježiš kráčal na horu Sion. My kráčame po tých istých stopách. Prich…
Píšem vám z výšky 200 podmorských metrov, aj keď by som mal povedať, že je to -200 m nadmorskej výšky. Sme pri…
Ležím na posteli, je 17.05. Už iba toto je neuveriteľné, to nikdy doma nerobím. Nikdy. Doma naopak robím ako kôň a nikdy neležím…
Putujeme Patagóniou a v hlave máme našich hrdinov: Magellana, Drakea, Darwina, Saint- Exuperyho (lietal tu 1929-1931), Morena a na našej lodi…
Patagónia - nie je to žiadny štát. Je to oblasť asi ako Škandinávia či Sibír. Sibír je 6.5 x väčší i…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-