1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (72)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Preplavanim zo sevrneho brehu Dunaja na juzny sme otvorili cestovatelsky festival OD POLU K POLU. Transdanube swim sa vcera poobede zucastnilo o 250% viac plavcov nez…
Chodiš ku mne tak často ako moslim na cintorín, zvyknú hovoriť Srbi. Narážajú na iný zvyk moslimov, u ktorých sa čerstvé kvety na cintorín nenosia a cintorín sa…
Bosna je krajina plná zaujímavostí. „Salám alejkum“ zdraví asi 20 ročný chalan dvoch 40tníkov pri…
Oddychujem po velkej ceste Balkanom v kultivovanom Dubrovniku, popijam vynikajuci Dingač a premyšlam čo sme to vlastne videli. Ked sme pred 2 tyzdnami…
"Prvýkrát vidím Čiernohorca pracovať" hovorí colník na albánskej hranici Nikolovi keď mu donesie pasy našej skupiny.…
Máloktoré mesto Severného Macedónska je tak príjemné ako Ohrid. Raz sa sem vyberiete, budete sem chcieť chodiť neustále! Joce Crvenkoski je vysoký meter a čevapčiči, no…
Ooo, este stiham napisat pred nasim odchodom na beh Od Tatier k Dunaju. Nejaka zla nalada prechadza poludnikmi? Zrejme to tak ma byt ked sa blizi nieco velmi velmi dobre…
O 4.15 mi búcha na dvere zriadenec hotela. Teda klopká. "Pane vaše raňajky" - vajíčka, slaninka, slušná káva zo…
Kava to je stelesnenie nasej kultúry! Kava to sme my. Káva je drogou Oceánie a ja som v Pohnoei minulý rok toho vypil viac než 4 litre. Keď to vypijeme ako skupina tu,…
"Chtel bych jménem kapitána pozdravit hlavne slečnu Apolonii, slečnu Moniku, Ivetu a Tatjánu. Letíme 50 minút a teplota v Port…
Neviem kolko je hodin. Mam specialne GPS hodiny, vhodne aj na potapanie a idu na sekundu. No nevidim na dysplej. Je cely zaroseny. Nevidim na nom nic. Nemame si co…
Na Santo sa ako prvú vec ráno zastavím v leteckej spoločnosti a až potom vyrazíme okolo ostrova. "plánujete dnes odletieť podľa p…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-